Vacature Zorgprofessional

Zorgprofessional in Noordwijkerhout

Werken bij Raamwerk

Werken als zorgprofessional

Wat moet jouw nieuwe werkplek binnen de zorg je bieden? Binnen Raamwerk heerst een open en eigentijdse werksfeer. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jouw werk goed kunt combineren met jouw privéleven. Verder werk je met een vaste groep cliënten, hierdoor bouw je een band op en krijg je de kans om voor hen het verschil te maken.

Klaar voor een nieuwe baan?

Het leuke van werken bij Raamwerk is dat jij zorg en ondersteuning gaat bieden bij veel verschillende aspecten van het leven. Bij het wonen, het werk, de dagbesteding en bij het samen leuke dingen doen. Maar zeker ook bij onderwerpen zoals gezondheid en veiligheid. Bovendien ondersteunt Raamwerk mensen van alle leeftijden en in diverse doelgroepen. Deze combinatie maakt iedere dag uniek, verfrissend en anders.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Ieder mens vraagt om een eigen benadering. Daarom is het belangrijk dat jij de zorg en ondersteuning die je biedt, afstemt op de cliënt en de situatie. Veel handelingen die je uitvoert betreffen alledaagse taken, maar er zijn ook uitdagingen waar we jouw specifieke expertise voor nodig hebben.

Met behulp van jouw eigen inzichten en onze ondersteuning richt jij je taken in. Dat doe je op zo'n manier dat je daarmee meer uit jezelf en jouw collega's haalt. Zo maak je samen het verschil! Samen maken jullie het voor onze cliënten mogelijk om te doen wat bij ons centraal staat: gewoon leven .

Sta jij stevig in je schoenen en sta je open voor de cliënten? Dan hebben wij een vast een passende nieuwe uitdaging voor je!

Word jij onze nieuwe collega?

Balans tussen werk en privé

Bij Raamwerk hechten wij veel waarde aan de balans tussen werk en privé. Samen met jou kijken wij naar mogelijkheden om jouw werk en privé optimaal op elkaar af te stemmen.

Een vaste groep cliënten

Geen dag is hetzelfde, maar je werkt wel met een vaste groep cliënten. Dit geeft hen vastigheid en stabiliteit en geeft jou de kans om een band met hen op te bouwen.

Ontwikkelmogelijkheden

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Wij investeren continu in groei en ontwikkeling van onze medewerkers en bieden hiervoor verschillende cursussen, trainingen en scholingsmogelijkheden aan.

- Erik

Werk jij op dit moment als zorgprofessional en wil je graag meer weten over hoe het is om bij Raamwerk aan de slag te gaan? Dan kunnen wij je in contact brengen met een van onze collega's. Wat is er beter dan horen van een toekomstige collega wat het werken bij Raamwerk zo bijzonder maakt?

Ook wanneer je praktische vragen hebt over werken bij Raamwerk staan onze collega's voor jou klaar. Onze recruiter geeft hierover graag meer informatie. Zie je nu geen passende vacature, maar is je interesse gewekt?

Wij geloven dat een breed team een solide basis van onze zorg vormt. Dat komt ook terug in de verscheidenheid van mensen die bij ons werken. Lijkt dat jou ook een goed idee?

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE Noordwijkerhout

Bezoekadres

Strandwal 2
2211 HT NoordwijkerhoutFunctie:zorgprofessional
Startdatum:08-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Zorgprofessional Het Raamwerk 08-10-2023

Bekijk ook andere vacatures