Vacature Woonbegeleider Verzorgende IG Nachtdienst

Woonbegeleider Verzorgende IG Nachtdienst in Sassenheim

GGZ Rivierduinen

Woonbegeleider / verzorgende IG nachtdienst beschermd wonen

Noordwijkerhout en Katwijk € 2.387 - € 3.863 per maand Beschermd wonen 24-36 uur, begeleiders

Vacature details Sollicitatie

Begeleid, verzorg en verpleeg cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening tijdens de nacht. Jij weet als geen ander hoe je jouw aandacht moet aanpassen aan de persoonlijke wensen van de cliënten. Zowel cliënten als het team voelen zich thuis bij jou.


We zijn op zoek naar een collega die het leuk vindt om in de nachtdienst te werken als woonbegeleider.


Je gaat als woonbegeleider aan de slag bij beschermd wonen. Je krijgt een contract voor alle diensten maar je zult voornamelijk in de nachtdienst worden ingezet. De werkzaamheden van een nachtdienst richten zich op verzorgende, begeleidende en/of verpleegtechnische handelingen gedurende de nacht. De uitgangspunten zijn dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk regie te houden en te faciliteren voor een goede nachtrust.


En verder?

 • Je levert een actieve bijdrage aan ontwikkelingen binnen de zorg;
 • Je onderhoudt contacten met alle betrokkenen rondom de cliënt die deel uitmaken van zijn of haar systeem;
 • Je werkt voornamelijk in de nacht en kan op meerdere locaties; Noordwijkerhout en of Katwijk worden ingezet.

Wie ben jij?


Om de functie van woonbegeleider / verzorgende IG goed uit te kunnen voeren beschik je over een groot probleemoplossend vermogen. Daarnaast weet je tot creatieve oplossingen te komen in crisissituaties.


Verder beschik je over:

 • Een mbo diploma zoals verpleegkunde, verzorgende IG of maatschappelijke zorg;

Waar ga je werken?


Binnen Beschermd Wonen hebben wij diverse locaties in de regio's Leiden, Alphen a/d Rijn en de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden ondersteuning aan volwassenen vanaf 18 jaar oud met ernstige psychiatrische aandoeningen, waaronder psychotische stoornissen, stemmingsstoornissen en autismespectrumstoornissen. Beschermd wonen is er om mensen te faciliteren en te ondersteunen bij het herstellen van perspectief en normalisering van het leven. De locaties zijn zeer divers waarbij wordt afgestemd op wat cliënten nodig hebben. Duin en Bollenstreek heeft locaties in Katwijk, Sassenheim en Noordwijkerhout. De teams bestaat uit woonbegeleiders, ervaringsdeskundigen en ambulant woonbegeleiders, die zich elke dag met veel energie inzetten. Daarnaast is er nauwe samenwerking met betrokken (FACT-)wijkteam


Beschermd Wonen Noordwijkerhout biedt ondersteuning aan 43 cliënten met verschillende ernstige psychiatrische aandoeningen. Een gedeelte van deze cliënten heeft moeite om de hulpvraag uit te stellen, wat maakt dat hier 24 uur per dag begeleiding aanwezig is om de cliënten te ondersteunen bij hun hulpvraag. Een ander gedeelte van de cliënten hebben somatische klachten waar zij ondersteuning, verzorging of verpleging bij nodig hebben. Zij delen een gezamenlijke woonkamer waar zij elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen eten. Je komt te werken in een team met 10 à 15 collega's.


Beschermd wonen Katwijk biedt ondersteuning aan 19 cliënten met een dubbele diagnose. Dat wil zeggen dat zij een ernstige psychiatrische aandoening hebben met daarnaast een stoornis in middelengebruik. Daarnaast kan er ook sprake zijn van een verstandelijke beperking en/of somatische aandoening. De cliënten hebben allemaal hun eigen studio in een voormalig verzorgingstehuis. Zij delen een gezamenlijke woonkamer waar zij elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen eten. Het team van beschermd wonen Katwijk bestaat uit 10 a 15 collega's.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.387 ,- en € 3.863 ,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 40/45 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van de bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Een verklaring over gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.


Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen is dé aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van Zuid-Holland. Voor jonge, volwassenen of juist oudere mensen met psychische klachten. Dat doen we met 2.100 collega's in de vertrouwde omgeving met onze wijkteams, in de acute zorg, binnen onze herstellocaties, onze poliklinieken, Eetstoornissen Ursula en het servicebedrijf.


Samenwerken zit in ons Rivierduinen-DNA. En dat zien we breed. Binnen onze organisatie, maar ook in de samenwerking met onze ketenpartners. Zo ben jij met je vakkennis steeds de onmisbare schakel in de keten. En natuurlijk binnen je eigen, multidisciplinaire team. Want door onze kleinschalige opzet en lage drempels wordt jouw inbreng gehoord. GGZ Rivierduinen.

Functie:woonbegeleider verzorgend ig nachtdienst
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2387 – 3863
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Woonbegeleider Verzorgende IG Nachtdienst Leapfrog 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures