Vacature Winkelmedewerk(st)er

Winkelmedewerk(st)er in Sassenheim

Betaal veilig met:

Winkelmedewerk(st)er

Hou jij van koffie, thee, chocolade en ijs en vind je het leuk om onze klanten te adviseren en te inspireren met deze heerlijkheden. Je bent dé winkelmedewerk(st)er puur sang, het vak zit in je bloed, dan is dit de heerlijkste baan die er is!

Wat ga je doen?
Je bent het gezicht in de winkel en samen met het team het gezicht van De KoffieMeulen en hebt daarom een verzorgd en vrolijk voorkomen. Je bouwt met elkaar aan een gezellige sfeer, waar onze klanten graag komen om uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd te worden over onze producten en onze heerlijkheden uit onze winkel. Kortom service staat bij jou hoog in het vaandel.

Je voelt te thuis in een mooie winkel met producten als koffie, thee en chocolade. De winkel verzorgen, bijvullen en aanvullen is voor mij een tweede natuur. De klant staat voor jou op nummer 1 wanneer deze meer informatie wil en denkt ook graag mee in de mogelijkheden. Daarnaast help je mee met het beheren van de voorraad en draag je zorg voor bestellingen.

De KoffieMeulen is naast een mooie winkel ook een geweldig koffiehuis waar je vooraf of na aankoop van producten deze ook kan nuttige van bijvoorbeeld een heerlijk bakje koffie met een huisgemaakte lekkernij.

Je bent klantgericht; persoonlijke en professionele service bieden vind je belangrijk en je doet graag net dat stapje extra voor de klant;

  • Gedreven en vol passie ervoor zorgen dat elke klant wordt overweldigd door de passie en kennis van het personeel.
  • Vrienden omschrijven jou als verkoopspecialist en spons in het opnemen van informatie; je weet waar je over praat en je hebt affiniteit met onze producten
  • Je bent goed in multitasken en op stressvolle momenten ben jij de rust zelve;
  • Je bent in staat om snel, efficiënt en hard te werken en beschikt over doorzettingsvermogen;
  • Je bent een leuke teamplayer; je bent altijd bereid je collega's te helpen;


Functie:winkelmedewerkster
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Koffiemeulen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Winkelmedewerk(st)er De Koffiemeulen 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures