Welkom bij Lentefair Lisse!

Welkom bij Lentefair Lisse!

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Lisse en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Persbericht Lentefair Lisse heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-05-10:  Op D.V. zaterdag 25 mei wordt in Lisse bij de Salemkerk aan de Tulpenstraat en in speeltuin Marijke aan de Crocussenstraat een gezellige Lentefair georganiseerd. De feestelijke markt wordt georganiseerd door de samenwerkende verenigingen en leden van de Gereformeerde Gemeente van Lisse.

Zo'n 30 kramen worden gevuld met nieuwe producten, maar ook mooie tweedehands artikelen zijn verkrijgbaar. Tweedehands zijn verkrijgbaar boeken, zomerkleding, tijdschriften en woonaccessoires. Nieuwe producten zijn bijvoorbeeld diverse speelgoed en wenskaarten. Tevens perkplanten, bloemen, snoep, stroopwafels en daarnaast is er ook een pottenbakker aanwezig en is er een dienstenkraam.

In speeltuin Marijke kunnen kinderen zich vermaken, maar kan ook worden genoten van een kop koffie en kan de lunch worden gebruikt. De opbrengst van de markt is bestemd voor diverse kerkelijke doelen zoals jeugdwerk, evangelisatie en zending.

De markt vind plaats van 10:00 tot 15:00 uur en wordt om 15:00 uur afgesloten met een veiling bij opbod in de speeltuin.

Van harte welkom in Lisse! Meer info is te vinden op www.lentefairlisse.nl..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Persbericht Lentefair Lisse.

Deel dit bericht:

Redactie Lissekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Lissekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Welkom bij Lentefair Lisse!

Nog meer externe nieuwsberichten