Vacature Weekendhulp Kassa

Weekendhulp Kassa in Lisse

Weekendhulp Kassa

Zoek je een leuke, afwisselende baan in een gezellig teams? Voor onze afdeling kassa zoeken wij collega's voor de weekenden, koopavonden, feestdagen en vakanties.

Wat ga je doen?
De focus ligt op de service die we willen bieden aan alle klanten, jij zorgt ervoor dat zij met een glimlach binnenkomen én weggaan! Je werkt secuur en durft op tijd hulp te vragen zodat de klanten niet te lang in de rij hoeven staan. Je bent flexibel en minimaal één weekenddag beschikbaar. We zoeken collega's met een open, frisse uitstraling die overal inzetbaar is.


  • Je werkt op een heerlijk groen 'kantoor'!
  • Als werknemer krijg je een fijne personeelskorting van tussen de 10 en 20%;
  • Je geniet met 20% korting van de lekkernijen uit ons restaurant;
  • Waar hard gewerkt wordt, moet ook gefeest kunnen worden! En laten we daar bij Intratuin Lisse nou net héél goed in zijn . Verspreid over het jaar organiseert onze feestcommissie de leukste activiteiten voor ons team;
  • Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Wij denken graag met je mee over een cursus of opleiding.

Ook heel leuk: na je proeftijd krijg je van ons een boom, kamerplant of heester cadeau. Zo start je direct met vergroenen!Functie:weekendhulp kassa
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Weekendhulp Kassa Intratuin 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures