Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Lisserbroek

Vrijwilligers bedankavond van dorpsraad Stichting Samen Lisserbroek

vrijdag 29 december 2023 , 19:30 - 21:30 uur

Onderstaande email zal een dezer dagen per email verzonden worden:

We wonen in Lisserbroek en daar is er maar één van. Lisserbroek is voor alles de dorpsgemeenschap. We doen het met z'n allen. We maken het dorp door wie jij bent en hoe wij samen optrekken.Sterker nog: jij doet er iets extra's voor. Je bent een vrijwilliger met een rol en een klus bij een club of voor een groep, je werkt mee bij een of meer activiteit(en). Daarmee ondersteun je de dorpsgemeenschap, je hebt lol in het plezier van de ander, je vindt het belangrijk dat het gebeurt. Het is onderdeel van contact tussen dorpsgenoten, je maakt ontmoetingen in het dorp waardevoller. Jouw vrijwilligerswerk is belangrijk, het wordt gezien en je verdient een compliment. Jouw vrijwilliger inzet is en blijft onmisbaar. Daarom nodigen wij je uit samen met je partner in de huiskamer van dorpshuis De Meerkoet op vrijdag 29 december vanaf 19.30 uur tot 21.30. We starten met koffie met wat lekkers en sluiten af met een gezellige borrel. Graag willen wij weten of je aanwezig bent. De vrijwilligers binnen de werkgroepen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Mail ons je aanwezigheid: graag voor 13 december 2023.
We wensen je een gezond en gelukkig 2024!
Namens het hele dorp en onze dorpsgemeenschap,
Het bestuur van de dorpsraad
Stichting Samen Lisserbroek:
- Martin Jacobusse - Fred van den Heuvel - Gaby Kortekaas - Bert Mens

Locatie

Dorpshuis De Meerkoet

Kosten

Gratis

Type

Deel dit:

Nog geen reacties

Wil je reageren? Meld je dan aan.

LocatieFunctie:vrijwilligers
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Samen Lisserbroek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Vrijwilligers Stichting Samen Lisserbroek 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures