Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Nieuw-Vennep

Wil jij je talenten ontwikkelen als gastvrouw/-heer?

Bij Adamas kom je als gastvrouw/-heer in contact met mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven. Het is essentieel dat je goed kunt luisteren zonder 'zelf in te vullen', betrokken bent en te allen tijde de gast en diens behoefte centraal stelt. Gevoel voor humor, het vermogen om te improviseren en een praktische instelling worden zeer gewaardeerd. Je moet zelfstandig kunnen werken, maar ook goed kunnen samenwerken. Het is uiteraard een pré als je uit eigen ervaring weet wat de impact van kanker is, maar het is niet noodzakelijk. Meerdere keren per jaar start een basistraining waarin een nieuwe groep wordt opgeleid.
Klik op deze link voor meer informatie.

Wat kom je geven?

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor Adamas en we streven ernaar je ook iets terug te geven. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer, en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via intervisie, verdiepende trainingen en teambuildingdagen.
Afspraken over taken en werktijden worden vastgelegd in een vrijwilligerscontract, waarin een proefperiode van drie maanden is opgenomen. De Coördinator Vrijwilligers voert met iedere vrijwilliger een jaarlijks evaluatie-/voortgangsgesprek.


Adamas
t.a.v. , Coördinator Vrijwilligers

Functie:vrijwilliger
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adamas Inloophuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Vrijwilliger Adamas Inloophuis 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures