Vacature Voorzitter

Voorzitter in Lisserbroek

 • Kagia is op zoek naar jou

  Bij Kagia staat gezelligheid en plezier voorop. Iedere week zetten onze vrijwilligers zich met veel plezier in voor onze club om ervoor te zorgen dat de bal kan blijven rollen. Wij zijn hier niet alleen ontzettend blij mee, maar we zijn ook super trots op onze vrijwilligers!

  Toch blijven we altijd op zoek naar nieuwe toppers die zich graag in willen zetten voor de gekste voetbalclub uit de Haarlemmermeer. Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar een voorzitter voor onze jeugdcommissie, kunnen we wel wat hulp gebruiken achter de bar en in de keuken en zoeken we iemand met groene vingers die onze onderhoudsploeg komt versterken.

  Stroop jij graag de mouwen op? En past één van deze functies bij jou? Meld je dan hier aan. We ontvangen je met open armen!

 • Ik ben de perfecte kandidaat!

 • Ik heb absoluut groene vingers!

 • Leer mij die taptechniek maar bij!

 • Ik draag graag mijn steentje bij!

 • Ik ben graag onderdeel van het succes!

Uiteraard zijn vrijwilligers voor andere functies dan hierboven opgenomen ook van harte welkom! Wil je wel je steentje bijdragen aan onze mooie club, maar zie je jezelf niet in een van de vermelde functies? Neem dan contact op via . We ontvangen je met open armen!Functie:voorzitter
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Voetbalvereniging Kagia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Voorzitter Voetbalvereniging Kagia 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures