Vacature Voorman Productie

Voorman Productie in Hillegom

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever in de buurt van Leiden levert en bewerkt hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal aan professionele gebruikers (business 2 business). Met vijf vestigingen in het westen van Nederland (Hillegom, Den Helder, Wassenaar en Zierikzee) zijn zij altijd in de buurt bij alle klanten.

Zij kenmerken zich niet alleen met hun goede en uitgebreide assortiment, ook door het betrokken en bekwame personeel én de service met persoonlijke aandacht. Als familiebedrijf hechten zij veel waarde aan deze kernwaarden. Kortom; betrouwbaarheid, soliditeit, kwaliteit en continuïteit zijn belangrijke kernwaarden waar het bedrijf voor staat. Je komt terecht in een leuk en hecht team, met een goede werksfeer!

Zij zijn goed bereikbaar vanaf grotere steden zoals Haarlem, Leiden en Amsterdam. Er stopt een bus voor de deur en er is gratis parkeergelegenheid.

Functieomschrijving

Als voorman productie houdt je het toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden. Dit zijn onder andere de dagelijkse werkzaamheden van het distributiecentrum, de machinale afdeling en de spuiterij. Jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en motiveert jouw collega's. Ook verzorg je de administratie en controleer je de veiligheidsvoorschriften. 

Daarnaast zorg je voor het onderhoud van het machinepark en houdt toezicht op de kwaliteit van de gereedschappen.

Je werkt zo nodig mee bij de dagelijkse werkzaamheden in een team van ongeveer tien collega’s. Een afwisselende leuke functie!

Functie-eisen

"Jij toont initiatief en kunt snel schakelen"

 • Je bent bekend met de veiligheidsvoorschriften en het onderhoud van een machinepark;
 • Je bent in bezit van een geldig heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te halen. Dit kan via Olympia;
 • Jouw enthousiasme en ervaring in de houtbewerking en houtbehandeling gerelateerde branche is mooi meegenomen voor deze functie.
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris op basis van kennis en kunde tussen €2.300,- en €2.600,- op basis van 40 uur bruto per maand; 
 • Fulltime contract via Olympia met uitzicht op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken;
 • Bij een 40-urige werkweek, heb je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Vakantiegeld 8,33%;
 • Urengarantie;
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen en kleding;
 • Werken in dagdienst van maandag t/m vrijdag van 07:00 - 16:00;
 • Jaarlijkse teamuitjes.

Ben jij geïnteresseerd, of heb je vragen over deze functie? Laat nu je gegevens achter, dan nemen wij graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Of bel naar Olympia Leiden 071 566 57 24  en vraag naar Julia of Floyd. Functie:productiemedewerker in-flight catering
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of Julia Versteegen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Voorman Productie Olympia 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures