Vacature Voorbewerker

Voorbewerker in Nieuw-Vennep

Een bedrijf van onze omvang heeft daarnaast natuurlijk nog veel meer personeel. Denk bijvoorbeeld aan poetsers, signmakers, auto glasfitters, chauffeurs, magazijnmedewerkers, receptionisten en administratief medewerkers. Maar ook wagenparkbeheerders, poolbeheerders, inname medewerkers en mensen die op onze re-marketing afdeling werken in de foto studio's. Wij houden ons naast schadeherstel namelijk ook bezig met een aantal andere zaken zoals interim management van andere schade bedrijven, re-marketing van occasions voor dealergroepen, en wagenparkbeheer voor divers leasemaatschappijen. Heb je ervaring in de automotive en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of werk je in een vergelijkbare functie in een andere branche en zou je juist graag in de automotive willen werken? Dan komen we graag met jou in contact.

Nieuwsgierig maar weet je niet precies wat wij allemaal doen? Kom een keertje langs en krijg een rondleiding of bekijk onze bedrijfsvideo, waarin je kennis kunt maken met een aantal van onze collega's en hun functies.


Voorbewerker vestiging Schadenet Nieuw-Vennep

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris
 • Een gedreven maar vooral gezellig team van professionals
 • Een informele werksfeer
 • Mogelijkheden tot het volgen van studies en cursussen
 • Doorgroeimogelijkheden

Wij vragen:

 • Dat je een afgeronde opleiding of gelijkwaardige praktijkervaring hebt
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Dat je goed in teamverband kunt functioneren
 • Dat je bereid bent om cursussen te volgen

Functie omschrijving

Als voorbewerker speel je een cruciale rol in het voorbereidingsproces van voertuigonderhoud. Je bent verantwoordelijk voor het schuren, plamuren, afplakken en alle overige voorbereidingen die nodig zijn voor een perfecte afwerking. Jouw precisie en oog voor detail zorgen ervoor dat elk voertuig optimaal is voorbereid voor verdere werkzaamheden.Functie:voorbewerker
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RECO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Voorbewerker RECO 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures