Vacature Verkoper Binnendienst Hout

Verkoper Binnendienst Hout in Hillegom

[Verkoper binnendienst] hout- en bouwmaterialen met ervaring in de timmerindustrie | M/V

Je bent commercieel, ondernemend en kunt zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt nauwkeurig en accuraat en je bent een echte teamplayer. Een goede dosis humor is meegenomen. Herken jij jezelf hierin?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat ga je doen als Verkoper binnendienst bij De Hillegomse?
Je adviseert klanten bij hun keuze uit het assortiment en de diverse toepassingsmogelijkheden. Daarnaast maak je prijs- en leveringsafspraken, calculaties en offertes. Je bouwt relaties op voor de lange termijn en weet klanten aan je te binden. Daarnaast ben je in staat om de aan jouw toegewezen taken goed te organiseren.
Wie zoeken wij?
+ Jouw enthousiasme en ervaring in de hout en bouw- of gerelateerde branche is belangrijk voor deze functie. Je opgedane kennis in de timmerindustrie, zoals bij timmerfabrieken/kozijnenfabrieken is een pré.
+ Je hebt reeds ervaring opgedaan in een soortgelijke commerciële functie.
+ Je bent woonachtig in de regio Hillegom.
Wat bieden wij jou?
+ Wij zijn per direct opzoek voor invulling van deze full- time baan, dus meteen aan de slag.
+ Een dynamische werkplek waar je veel kunt leren.
+ Werken in een gezellig team. Jouw collega's zijn lekker nuchter, net als jij.
+ Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Wij zijn wij?
De Hillegomse levert hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal aan professionele gebruikers. Met vijf vestigingen in het westen van Nederland zijn wij altijd in de buurt bij onze klanten. De Hillegomse bewerkt hout,- en plaatmateriaal in een eigen moderne bewerkunit. Wij kenmerken ons met een goed assortiment, betrokken en bekwaam personeel en service met persoonlijke aandacht. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan deze kernwaarden. Kortom: bij De Hillegomse, is het ' prima geregeld '.
Interesse?
Ga jij straks aan het werk als Verkoper binnendienst in onze Hillegomse vestiging Arnoudstraat? Stuur dan snel je motivatiebrief en C.V. naar
Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de heer op telefoonnummer .Functie:verkoper binnendienst hout
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hillegomse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Verkoper Binnendienst Hout De Hillegomse 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures