Vacature Technical Engineer

Technical Engineer in Nieuw-Vennep

Altus-Escon-Company B.V. is een onafhankelijke Nederlandse fabrikant met meer dan 35 jaar ervaring in de automotive-industrie. De onderneming bestaat uit circa 10 werknemers. Voor onze engineering afdeling zoeken wij een technical engineer:

In deze functie heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden: het ontwerpen en onderhouden van onze mechanical designs, kwaliteitscontrole en de technical support voor zowel onze distributeurs als onze productieafdelingen. Het gaat hierbij om vragen, klachten, storingen of andere technische problemen. Daarnaast ben je backup voor de eindcontrole van onze geproduceerde systemen. Tevens ben je verantwoordelijk voor ons support- en RMA-systeem, e.e.a. samen met je IT-collega's.

Wij vragen

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele omgeving en goed zelfstandig kan werken. Je opleiding is minimaal MBO Technicus Engineering of je hebt een vergelijkbare opleiding, werkervaring en dito denkniveau.

Wij bieden

Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Tevens hebben wij een ruim budget voor opleidingen en trainingen.Functie:technical engineer
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Altus Escon Company via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Technical Engineer Altus Escon Company 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures