Vacature Supervisor Binnendienst

Supervisor Binnendienst in Nieuw-Vennep

Supervisor binnendienst - Nieuw-Vennep

Startdatum : in overleg
Locatie : Nieuw-Vennep
Uren : 38 uur per week (fulltime)

Binnen Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Daardoor staat ook de verdere ontwikkeling van onze operatie van de vestiging in Nieuw Vennep hoog op de agenda en zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken supervisor voor de business unit WMO, vestiging Nieuw Vennep. Weet jij als geen ander de verbinding te maken met jouw team en de gestelde doelstellingen te realiseren? Lees dan hieronder wat deze uitdaging nog meer met zich meebrengt!

Wat ga je doen?

 • Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van jouw team op de administratie.
 • Jij staat tussen jouw mensen en zorgt voor een goede werkverdeling van alle voorkomende werkzaamheden, waarbij je kunt denken aan allerlei administratieve taken: het afnemen van intakes, aanvragen verwerken, telefonisch contact met klanten en gemeentes en natuurlijk de facturatie.
 • Je bewaakt de voortgang van de processen en stuurt medewerkers aan zodat processen goed doorlopen. Ook heb je veelvuldig contact met onze opdrachtgevers vanuit de gemeente waarbij goed communiceren en verdieping van de contractafspraken een rol speelt.
 • Naast de administratie maken diverse HR-taken ook onderdeel uit van je takenpakket. Denk hierbij aan coachings- en beoordelingsgesprekken, maar ook aan begeleiding bij arbeidsverzuim. Je geeft leiding aan een team van 6 medewerkers.
 • Ook lever je een actieve bijdrage aan het verder optimaliseren van processen en resultaten. Je doet proactief verbetervoorstellen en kijkt met een helikopterview naar het gehele proces van de vestiging.

Jij past bij ons…
… als jij de motiverende en procesmatige supervisor bent, die graag het team en de vestiging als totaal tot een bijzondere prestatie brengt. Omdat je in aanraking kunt komen met mensen met een beperking beschik je over empathisch vermogen, je kunt je dus goed verplaatsen in de ander.
Om de functie van supervisor goed te kunnen vervullen, beschik je over HBO werk- en denkniveau. Je kent de werkprocessen van Kersten Hulpmiddelen goed en de gebruikelijke officepakketten kennen geen geheimen voor jou. Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet je verwachtingen goed te managen en draagvlak te creëren.

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

Daarnaast kan je rekenen op:

 • Een functie bij een mensgerichte en ambitieuze organisatie;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen € 2.876,00 en € 3.954,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen per jaar (bij een fulltime dienstverband);
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede pensioenregeling via pensioenfonds Metaal & Techniek;
 • Mooie extra's als een fitnessregeling, fietsregeling, duurzame inzetbaarheidsbonus à € 200,- netto per jaar, ambassadeursbonus van € 500,- netto bij het aanbrengen van een nieuwe collega en korting op je zorgverzekering.

Ga jij ervoor?
Dit is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Wij maken graag kennis met jou. Wil je meer informatie over de vacature? Bel met (.o.) telefoonnummer . Solliciteren? Stuur dan direct je korte motivatie en CV naar .Functie:supervisor binnendienst
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2876 – 3954
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kersten Hulpmiddelenspecialist via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Supervisor Binnendienst Kersten Hulpmiddelenspecialist 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures