Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Sassenheim

  • Redactie Sassenheim
  • 13-01-2024

Servicemonteur in Noordwijkerhout

  • Redactie Noordwijk
  • 27-11-2023

Servicemonteur in Noordwijkerhout

Jouw teamspelersmentaliteit straalt door in elke samenwerking, terwijl je ook zelfstandig kunt schitteren en dat samen met een uitgebreide kennis van gereedschappen!

Bij onze opdrachtgever in Noordwijkerhout ga je de rol van Servicemonteur vervullen. Als Servicemonteur ben je regelmatig onderweg naar klanten in bruisend Benelux, waar jouw ervaring naar voren komt in het oplossen van storingen en onderhoudsproblemen. Ook draag je hierbij de verantwoordelijkheid voor het monteren en assembleren van de doseersluizen. Samenwerken staat centraal en je vormt een hecht team met de je collega's van de afdeling aftersales op kantoor.

De variatie in deze functie is verbluffend. Van het werken bij klanten tot aan het uitvoeren van veranderingen aan de onderdelen, jij draait er je hand niet voor om. Daarnaast deel je jouw kennis en kunde door het verzorgen van trainingen en het geven van voorlichtingen, zowel in de inspirerende omgeving van de opdrachtgever als op locatie bij alle klanten.

Wat ga je nog meer doen?

  • Je neemt diverse werkzaamheden op je, zoals slijpen en stralen;
  • Je verzorgt het onderhoud, de revisie en de controle van de onderdelen;
  • Je verzorgt de demontage en montage van teruggestuurde doseersluizen.

Functie: Servicemonteur, Installatiemonteur elektro Startdatum: 27-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 3750 - 3750 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of . Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.


Functie: servicemonteur Startdatum: 26-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40 Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend.

Functie:servicemonteur
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Servicemonteur Olympia Uitzendbureau 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures