Vacature Senior Servicemonteur

Senior Servicemonteur in Nieuw-Vennep

Zie jij jezelf al werken in een dynamische organisatie waarbij innovatie voorop staat? Ga jij graag zelfstandig op pad en lijkt het jou gaaf hightech apparatuur te installeren, onderhouden en repareren? Dan krijg jij nu de kans om als Senior Servicemonteur aan de slag te gaan. Voor een sterke relatie zijn wij op zoek naar meerdere Senior Servicemonteurs. Niet vanwege het verloop binnen de organisatie, maar juist vanwege de sterke groei die deze jonge organisatie doormaakt! Sinds 2000 zijn zij toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling van hightech machines voor de inspectie en het verwerken van agrarische producten. Middels sterke analyses en productontwerpen weet de organisatie diverse uiteenlopende machines te ontwikkelen en bouwen. Hierbij kan gedacht worden aan geavanceerde besturingen en camerasystemen voor het automatisch inspecteren van producten. En hier ben jij als Senior Servicemonteur verantwoordelijk voor! Door de jaren heen hebben zij hier ook diverse awards in gewonnen. Als Senior Servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Het onderhouden, repareren en verlenen van service aan machines bij klanten;
  • Lokaliseren en verhelpen van elektrische en mechanische storingen aan machines (één van de twee vaardigheden kan je geleerd worden);
  • Lezen en aanpassen van tekeningen, schema's en documentatie;
  • Afstemmen van de werkzaamheden met collega's;
  • Begeleiden en inwerken van nieuwe collega's en stagiaires;
  • Monteren en inbedrijfstellen van machines.

Lijken de bovenstaande werkzaamheden als Senior Servicemonteur goed bij jou te passen? Lees dan snel verder wat wij van jou vragen!Functie:Senior Servicemonteur, Servicemonteur
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Senior Servicemonteur VNOM | We get the job done 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures