Vacature Screener Jeugd

Screener Jeugd in Kaag

Screener Jeugd en Gezinsteam

Locatie: Kaag en Braassem Aantal uur: 28-32 uur Solliciteer

Screener Jeugd en Gezinsteam

Ben jij analytisch? Ben je makkelijk in het leggen van contact met cliënten en vanuit dit contact een beeld te vormen van de hulpvraag? Kun je creatief denken, durf je buiten de kaders te werken en hulpvragen ook met informele zorg op te lossen? Werk dan je cv bij en solliciteer!

Waar ga je werken?

Als screener ga je met inwoners die zich voor zorg aanmelden een proces in om af te wegen of- en welk type zorg ingezet wordt. Hierbij kijk je breed naar gezinssystemen, probeer je de vraag achter de vraag te achterhalen en werk je nauw samen met ketenparters, ambulant werkers in de wijk en specialistische zorgaanbieders. Jouw screening geeft richting aan het hulpverleningstraject waar inwoners gebruik van gaan maken. Voor specifieke vragen voer je casusregie uit om te weten of de vraag waarmee cliënten verwezen zijn opgelost wordt door de partij waarnaar verwezen is.

Wie ben jij?

Jij bent een doortastende, duidelijke en stressbestendige collega met een eigen visie op hulpverlenen. Je hebt ervaring in en kennis van de jeugdhulp. Je stijl van werken is herkenbaar door een goeie balans tussen 'ziel en zakelijkheid'.
Je bent empathisch, openminded en gaat voor de gewenste resultaten. Inwoners voelen zich door jou serieus genomen als mens, vertrouwen op je professionele oordeel. Je durft ook in lastigere, soms ethische, vraagstukken richting te geven/keuzes te maken.

Wat ga je doen ?

Jouw voornaamste taak is het uitvragen van nieuwe aanmeldingen. Hierin verrijk je aanmeldingen met informatie beschikbaar bij ketenpartners of voorliggende hulptrajecten en creëer je een breed beeld van het gezin. Vanuit de brede informatie maak je een passende analyse die richting geeft aan het op te starten hulpverleningsproces. In bepaalde casussen volg je na de periode van screening de inzet van de hulpverlening vanuit een regiefunctie, dit voornamelijk op complexe hulpvragen waar meerdere zorgaanbieders of hoog specialistisch zorgaanbod ingezet wordt.Je begeleidt de ambulant werkers in de voortgang van casuïstiek. Je bent betrokken bij/ werk met partners in de veiligheidsketen zoals Veilig Thuis, Raad voor de Kinderbescherming en jeugdbescherming.

Wat breng jij mee?

 • De 'drive' om kinderen, jongeren en hun gezin verder te helpen
 • Een afgeronde HBO opleiding, geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), kamer gezinswerk www.skjeugd.nl .
 • Kennis van de veiligheidsketen en van de jeugdhulpketen.

Wat bieden we jou

 • De ruimte om te doen wat écht werkt. Voor jezelf, maar vooral voor het kind en het gezin.
 • Een dynamische functie bij een warm bedrijf
 • Betrokken collega's en een hecht team
 • Inhoudelijke- en persoonlijke support
 • Stimulans om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Salaris ingedeeld in salarisschaal 10 CAO Jeugdzorg (op basis van relevante ervaringsjaren, max €4605,45 - 36 uur per week)
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging
 • Voor al onze overige arbeidsvoorwaarden kijk je bij 'werken en leren' op werkenbij.cardea.nl

Doen?
Word jij blij als je deze vacature leest? Stuur dan je sollicitatie naar e-mailadres: of solliciteer direct via de button 'solliciteer' op www.werkenbij.cardea.nl . Neem voor meer informatie over de functie contact op met Andries Hoekstra via .Functie:screener jeugd
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4605 – 4605
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cardea via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Screener Jeugd Cardea 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures