Vacature Schoonmaker

Schoonmaker in Sassenheim

Sassenheim

€2.164 - €2.230

Schoonmaak

38 uur

Schoonmaker

Sassenheim

Schoonmaak

€2.164 - €2.230

38 uur

Als schoonmaker zie je direct resultaat van je werk. Wij zijn op zoek naar een fanatieke schoonmaker die het verschil wil maken. Met onze kwalitatieve schoonmaakmethoden en modernste apparatuur krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Word onderdeel van het team van AkzoNobel in Sassenheim en maak samen met ons de wereld een stukje schoner en mooier!

Wat ga je doen?

Mensen blij maken! Dit ga je doen met de volgende werkzaamheden:
Meedraaien in de a fwaskeuken bij onze catering;
cleaning douches en vloeren met machines;
ophalen chemisch afval over de locatie.
Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem. Als je bij ons komt werken leggen we diverse manieren uit om het best schoon te kunnen maken. Ook leer over de materialen die je als schoonmaker goed kan gebruiken.
Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.30 uur tot 19.30 uur.

Het Team

Samen met onze medewerkers kunnen we uitstekende service bieden en goede resultaten neerzetten. Daarom werken we bij Compass Group graag samen met getalenteerde mensen. Mensen die van elkaar verschillen en op die manier waardevol zijn voor de organisatie. En mensen die plezier beleven aan samenwerken. Omdat samenwerken dé manier van werken is bij Compass Group.Op jouw locatie kan je rekenen op de samenwerking met jouw team. Andersom kunnen zij op jou vertrouwen.

Wat bieden we jou?

Er kan veel bij Compass Group. Denk bijvoorbeeld aan afspraken over een vast aantal uren. Daar blijft het niet bij. Ook bieden we je:

 • een bruto uurloon tussen de €13,14 - €13,55, afhankelijk van de ervaring die je hebt. Dit wordt elke maand op de 26 ste uitbetaald (of op de vrijdag voor de 26 ste als dit in het weekend valt).
 • om te beginnen een tijdelijk contract. Daarna kan een vast contract volgen.
 • 8% vakantiegeld. Dit krijg je elk jaar in de maand mei.
 • 26 vakantiedagen. Op basis van een 38-urige werkweek en per jaar.
 • een extra vrije dag op je verjaardag. Alvast gefeliciteerd!
 • de mogelijkheid voor een vergoeding voor jouw reiskosten.
 • een pensioenregeling.

Wie ben jij?

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Wat maakt jou tot dé schoonmaker die van deze baan een succes maakt? Herken jij je in onderstaande punten? Wij maken graag kennis met je als je,

 • Houdt van schoonmaken, schone ruimtes geven jou altijd een goed gevoel;
 • Graag samenwerkt;
 • Oog hebt voor detail;
 • Beschikt over eigen vervoer. Deze locatie is moeilijk te bereiken met het OV.

Over Ons

Compass Group is de grootste van de wereld in catering en ondersteunende diensten. In 45 landen leveren en ontwikkelen we originele en vernieuwende oplossingen. Dit doen we samen met meer dan 500.000 collega's. Elke minuut van de dag leveren we onze services aan letterlijk miljoenen mensen uit de hele wereld. Dat doen we met plezier en zo goed mogelijk.In Nederland werken we samen met ongeveer 2.700 verschillende collega's. Dit doen we op 700 plekken door heel het land. Van bedrijfsrestaurants tot horecagelegenheden. Van universiteiten tot overheidsinstellingen. Tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen.Functie:schoonmaker
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2164 – 2230
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Compass Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Schoonmaker Compass Group 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures