Vacature Sales Administrator Powersports

Sales Administrator Powersports in Nieuw-Vennep

Race mee: Word onze nieuwe Sales medewerker Powersports!

Bij Race Winning Brands omarmen we snelheid, de geur van verbrand rubber en de opwinding van de finishlijn. Klopt jouw hart ook sneller als de startlichten uitgaan en wil je onderdeel zijn van ons ‘winning’-team?

Wie ben jij:

Als persoon zijnde sta je stevig in je schoenen. Je collega’s omschrijven je als punctueel, georganiseerd, zelfstandig en communicatief sterk en werken makkelijk met je samen. Als een klant jou belt of mailt, schakel je zonder probleem door naar het Engels. Mocht je dat zelfs in het Duits of Spaans kunnen, is dat zeker een pré. Jouw technische achtergrond komt goed van pas om inhoudelijk het gesprek aan te kunnen gaan met je klanten. Heb je affiniteit met motoren? Dat komt goed uit! Heb je (nog) niet zoveel met motoren? Geen probleem, dat komt vanzelf bij ons.

Wat je gaat doen:

Als Sales medewerker bedien je de klanten die actief zijn binnen de powersports. Je handelt binnenkomende orders af waarbij je afstemt met de klant en het magazijn, maar ook de facturering verzorgt en de voorbereiding van de zending. Ook op commercieel vlak worden je talenten aangesproken als je jouw klanten per telefoon of mail informeert over de beschikbaarheid van onze producten en (beperkt) adviseert. Tot slot bied je een stukje ondersteuning aan de accountmanager bij het klantenbestand up-to-date houden en bij het organiseren van de beurzen.

Wie zijn wij eigenlijk:

Wij zijn Race Winning Brands Europe. Met een team van ruim 30 collega’s verzorgen wij de verkoop en distributie van motoronderdelen voor de automotive- en powersportsmarkt. We werken met passie voor onze klanten en waar zij voor staan, we zijn innovatief en denken mee over ontwikkelingen, kwalitatieve toepassingen en verbeteringen en we zijn betrokken bij wat we doen en in de onderlinge samenwerking met collega’s.

Wat bieden wij jou:

Als je bij ons aan de slag gaat, begin je met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Zijn we allebei tevreden, dan zetten we dat om in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je salaris zal liggen tussen € 2600 en € 3750, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast ga je mee in de pensioenregeling, ben je verzekerd tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid en keren we aan het einde van het jaar een prestatiebonus uit. Hybride werken behoort zeker tot de opties.

Je bent tot hier gekomen:

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Kim Boon via hr@rwbteam.eu of bel 0252 68 77 13. Weet je al dat jij de perfecte sales medewerker bent voor ons, druk dan op de sollicitatiebutton om je cv en motivatiebrief achter te laten zodat wij contact met je op kunnen nemen.

De groene vlag zwaait, de motoren ronken. Ben jij klaar voor de start?Functie:Sales Administrator Powersports
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Race Winning Brands Europe via hr@rwbteam.eu of 252687713. Of bezoek hun website https://www.racewinningbrandseurope.com/en/.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Sales Administrator Powersports Race Winning Brands Europe 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures