Vacature Relatiebeheerder Particulier

Relatiebeheerder Particulier in Nieuw-Vennep

 • Redactie Westland
 • 27-11-2023

Relatiebeheerder Particulier in Nieuw-Vennep

Heb jij enige ervaring binnen het verzekeringswezen en krijg jij energie van het adviseren van particuliere relaties? Dan zijn wij namens You Sure op zoek naar jou!

Wanneer de telefoon gaat, ben jij de eerste die klaarstaat om antwoord te geven. Advies geven is jou op het lijf geschreven, altijd persoonlijk en met een professionele toets. Dit advies baseer je op grondige analyses van de financiële risico's binnen de relatie. Je hebt niet alleen een klantgerichte instelling, maar ziet ook kansen om de zaken commercieel aan te pakken. Hierdoor bouw je sterke relaties op in het domein van particuliere schadeverzekeringen.

Jouw taken? Relaties op de hoogte houden, gegevens actueel houden en zorgen dat dossiers compleet en netjes zijn. Kortom, je bent die onmisbare schakel waarop onze klanten en potentiële klanten altijd kunnen vertrouwen.

You Sure profileert zich als de toonaangevende adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken, met een scherp oog voor de financiële belangen van haar klanten. Echter, een goed advies is slechts de start. Bij You Sure draait alles om de klant. In de financiële wereld maakt You Sure het verschil dankzij haar persoonlijke touch, betrouwbare raadgeving, snelle service en vernieuwende aanpak. Klanten hebben continu toegang tot hun essentiële documenten en contactinformatie via het You Sure KlantenPortal.

Als Adviseur Particulier ben jij een belangrijk onderdeel van deorganisatie en daar staat natuurlijk wat tegenover. Dit kan jij van ons verwachten:

 • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring
 • 27 vakantiedagen
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Premievrije pensioenregeling
 • Korting op verzekeringen
 • Borrels, personeelsfeesten en onder andere Fit & Fun acties

Als dynamisch team van jonge experts in een van de snelst evoluerende bedrijven binnen de financiële wereld, is You Sure we best trots op wat ze doen. Ze zijn constant in beweging, zetten onze klanten op de eerste plaats en streven samen naar het hoogste potentieel voor zowel You Sure als hun medewerkers.


Functie: Verzekeringsagenten Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Geen ervaring Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 3250 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.Functie:relatiebeheerder particulier
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3250
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Relatiebeheerder Particulier Personato 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures