Vacature Projectmanager Bouw en Vastgoed Rekenen

Projectmanager Bouw en Vastgoed Rekenen in Nieuw-Vennep

Als medior projectmanager bouw en vastgoed manage je spraakmakende bouwprojecten in onder andere de woningbouw, kantoren, onderwijs, gezondheidszorg, life sciences, IT, hospitality en logistiek. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en het managen van projecten vanaf de start van het project tot en met de ingebruikname. Je bent de sparringspartner voor onze opdrachtgevers op strategisch, commercieel en vakinhoudelijke onderwerpen en hiermee adviseer en begeleid je de opdrachtgevers bij besluitvorming op projectgroep en stuurgroep niveau. Daarnaast draag je als projectmanager bouw en vastgoed een bijdrage aan de ontwikkeling van junior & medior projectmanagers en de lange termijndoelen van Drees & Sommer Netherlands.

Als medior projectmanager bouw en vastgoed bij Drees & Sommer ben jij bij tal van projecten betrokken. Van woningbouw tot utilitaire bouw, hoogbouw, fit-out van kantoorconcepten en infrastructurele projecten. In verschillende multidisciplinaire teams ben jij tijdens de diverse fasen van het project, van initiatief tot programma, ontwerp en uitvoeringsfase, de sparringpartner en het aanspreekpunt voor de projectteamleden (architecten, ingenieurs, bouwkostenadviseurs, etc) en de stakeholders bij de klant en de lokale overheid. Samen zorgen jullie ervoor dat het project in goede banen wordt geleid. Jouw werkomgeving wisselt van de projectlocatie tot op kantoor met collega's. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Drees & Sommer zijn we een hechte club. Of we nu werken aan het nieuwe hoofdkantoor van een multinationale klant als de ABN AMRO of een project in opdracht van een publieke orgaan, we doen het met elkaar en met de grootst mogelijke passie.

Als medior projectmanager bouw en vastgoed beschik je over het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding richting Architectuur, Bouwkunde, Civiele techniek, Installatieadvies, Bouwmanagement, of een vergelijkbaar technische achtergrond;
 • Je hebt >5 jaar werkervaring in het leiden van multidisciplinaire ontwerptrajecten en de uitvoering van de bouwprojecten;
 • Ervaring met projecten in huisvesting, onderwijs, zorg, life sciences, IT en industrie is een pré;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en assertieve vaardigheden en een georganiseerde en gestructureerde manier van werken;
 • Je hebt sterke advies- en projectmanagementvaardigheden en het vermogen om multidisciplinair te denken en samen te werken;
 • Je bent een people manager met coachende vaardigheden in projectteams;
 • Je bent commercieel sensitief en hebt ervaring met het schrijven van offertes en het begeleiden van tendertrajecten;
 • Je hebt ervaring in het implementeren van de geldende wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde bouwnormen;
 • Uitstekende vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Internationale ervaring is een pré en werken aan Internationaal georiënteerde projecten behoort tot de mogelijkheden;
 • Je houdt van een organisatie met korte lijnen.

Drees & Sommer is ambitieus en sterk in ontwikkeling. We werken in Nederland momenteel met 100 gedreven collega's en hebben gezonde ambities. Werken bij Drees & Sommer betekent dat je de komende jaren bijdraagt aan deze ambities. Daarnaast kan je als projectmanager bouw en vastgoed rekenen op:

 • Salaris afhankelijk van de ervaringsjaren en competentieniveau
 • Een leaseauto, telefoon en laptop;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Een goede pensioenregeling;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden (Dreso Academy);
 • Werken aan spraakmakende projecten met internationale mogelijkheden;
 • Alle ruimte om je te ontwikkelen met veel vrijheid en verantwoordelijk;
 • Een inspirerende, informele werkomgeving met leuke events en gezellige ambitieuze collega's.

Drees & Sommer is één van Europa's leidende ondernemingen op het gebied van vastgoedadvies en projectmanagement. Wij ontwikkelen oplossingen voor onze klanten die kostenefficiënt, innovatief, duurzaam, digitaal en gebruikersgericht zijn. Dit doen wij met ruim 4500 medewerkers op 51 locaties over de hele wereld.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en word je enthousiast van ons verhaal? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie!

Neem dan contact op met ( recruiting-NL(at)dreso.com ).

Functie:projectmanager bouw vastgoed rekenen
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Drees & Sommer Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Projectmanager Bouw en Vastgoed Rekenen Drees & Sommer Nederland 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures