Vacature Productivity Consultant

Productivity Consultant in Nieuw-Vennep

Verandering is een uitdaging

Als Productivity Consultant ben jij de sleutelfiguur die het verschil kan maken in de manier waarop onze klanten werken.

Wat ga je doen?

Als Productivity Consultant, met een sterke focus op Microsoft Teams en SharePoint, vervul jij een essentiële rol bij het begeleiden van de transformatie van werken. Je adviseert en implementeert praktische tools om bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun manier van werken. Je organiseert dan ook workshops, trainingen en overtuigt medewerkers om de tools op de juiste manier te gebruiken.

Wie ben jij?

Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste en communicatieve Consultant die zijn kennis en ervaring kan overbrengen op anderen en altijd op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen. Je bent gedreven om de nieuwste technieken, tools en features te leren en toe te passen in de praktijk. Daarnaast heb je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring in het begeleiden van verandertrajecten en adoptieprocessen binnen organisaties.
 • Kennis en ervaring van Microsoft 365 en de verschillende tools en functionaliteiten.
 • Creativiteit en het vermogen om innovatieve en effectieve adoptiemethoden en -materialen te ontwikkelen.

Sluiten voor jou gevoel niet alle functie-eisen aan? Neem dan alsnog contact met ons op en dan kijken wij samen naar andere mogelijkheden!

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een bruto maandsalaris dat past bij jouw kennis en ervaring, tussen de €3.500 - €4.700.
 • Pensioensregeling.
 • 30 vrije dagen.
 • Leaseauto.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Laptop van de zaak.
 • Dagelijks een gezonde en verzorgde lunch.
 • Pooltafel, race-simulatoren en tafelvoetbal.
 • Meerdere bedrijfsuitjes per jaar.

DUVAK

In een wereld waarin alles maar zo snel en flitsend mogelijk moet, weten wij dicht bij onszelf te blijven. Openheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar staan hierin centraal. Wij creëren een huiselijke sfeer binnen het bedrijf en op onze kantoren. Wij geloven erin dat professionals die voor DUVAK kiezen, daarom ook lange tijd DUVAKKER blijven. IT MUST WORK, en zo simpel moet het ook zijn, je wilt immers altijd en overal veilig bij je data en informatie kunnen. Samen met je collega's zorg je voor te gekke en innovatieve en bewezen IT-oplossingen.

Wil jij ook meer weten over onze producten en diensten? Klik hier voor onze corporate website!

Solliciteren?

Wil jij als Productivity Consultant het verschil maken bij onze klanten? Neem dan contact op met : , of solliciteer hieronder, dan nemen wij binnen één werkdag contact met jou op. Vrijblijvend maken wij kennis en bespreken wij de mogelijkheden!

Neem contact met mij op!

Visser

Bel mij op:

Werken bij DUVAKFunctie:productivity consultant
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4700
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Duvak Automatisering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Productivity Consultant Duvak Automatisering 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures