Vacature Production Administrator

Production Administrator in Noordwijkerhout

 • Redactie Hillegom
 • 04-01-2024

Production Administrator in Noordwijkerhout

Selecteer een pagina

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving? Als Production Administrator ben jij de administratieve spil in het productie proces. Je werkt op de afdeling bedrijfsbureau. Deze afdeling zorgt ervoor dat onze klanten op tijd hun machines ontvangen door de productie aan te sturen. De uitdaging van deze functie is om de administratie rondom de productie van onderdelen, subassemblages en eindproducten volledig up-to-date te hebben, zodat de productie optimaal kan functioneren.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Door productieorders aan te maken zorg jij, samen met een enthousiast team, ervoor dat het gehele productieproces binnen ons bedrijf soepel verloopt. Een productieorder kan bestaan uit losse onderdelen tot complete machines. In deze functie heb je de vrijheid om het proces naar eigen inzicht te verbeteren.

 • Je maakt productieorders aan voor onderdelen, subassemblages en machines;
 • Je stemt de productie hoeveelheid af op de beschikbare productie capaciteit;
 • Je monitort de voortgang van productie orders en zorgt ervoor dat deze administratief op het juiste moment worden afgesloten;
 • Je draagt verbetermogelijkheden aan en werkt mee in verbeterteams.

Wie ben jij?:::

Je bent een teamspeler die administratief sterk is en energie krijgt van een dynamische werkomgeving waarin je snel moet kunnen schakelen. Je houdt ervan om initiatief te nemen om problemen op te lossen, maar vooral om deze te voorkomen. Je bent iemand die nauwkeurig te werk gaat en ook onder druk weet je een goede afweging te maken. Een positieve en proactieve werkhouding is jou niet vreemd. Daarnaast:

 • Beschik je over minimaal MBO werk- en/of denkniveau;
 • Ben je een administratief talent en houd je het overzicht;
 • Beschik je over een hoge mate van accuratesse;
 • Kan jij uitstekend omgaan met ERP systemen zoals Exact;
 • Beschik je bij voorkeur over technisch inzicht of interesse;
 • Is ervaring in een soortgelijke functie een pré maar geen must;

Waarom werken bij Javo?

Wij geloven dat onze processen steeds verder verbeterd kunnen worden en dat iedereen in de organisatie daaraan bijdraagt. Lean en 5S zijn dan ook een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt de ruimte om mee te denken bij het verbeteren van je eigen werkplek. Ook biedt Javo jou:

 • Alle kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Afwisselende werkzaamheden in een enthousiast en jong team;
 • Een leuke en gezellige werkplek waar, naast het werk, fun ook een belangrijk onderdeel is.

Wie zijn wij?

Javo ontwikkelt en produceert de meest innovatieve oplossingen voor automatiseringen voor de landbouw, tuinbouw en industriële markten. Je vindt onze machines over de hele wereld. Het hele proces, van ontwerp en productie tot service en sales, vindt plaats onder één dak.

Wederzijds respect, creativiteit, plezier en toegevoegde waarde leveren is waar wij voor staan. Ons enthousiaste en gevarieerde team van ervaren en jonge collega's zorgt er dagelijks voor dat onze klanten jarenlang op onze systemen kunnen vertrouwen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Kom dan vrijblijvend langs om kennis te maken. We laten je graag zien wie wij zijn en hoe wij werken. Neem contact op met Hoogervorst via of mail naar .hoogervorsthoogervorst@nobels-group. com


Functie: production administrator Startdatum: 03-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Nobels Group via onbekend of onbekend.

Functie:production administrator
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nobels Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Production Administrator Nobels Group 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures