Vacature Productie Manager

Productie Manager in Nieuw-Vennep

Productie manager

Nieuw-Vennep

Korte omschrijving

Wil jij jouw ervaring als Productie Manager inzetten om processen te verbeteren en jouw team te laten groeien? Ben jij een doelgerichte organisator met technisch inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Als Productie Manager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een team van 10-13 personen. Jij bent de organisator die ervoor zorgt dat de productieplanningen worden opgesteld, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Jij zorgt ervoor dat de materialen en middelen van juiste kwaliteit aanwezig zijn en dat het voorraadbeheer op orde is. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van afdelingsprocessen en het juist documenteren hiervan. Jij analyseert en voert preventief acties uit om de productie en de kwaliteit van het product te waarborgen. Jij motiveert, coacht en beoordeelt jouw medewerkers en ondersteunt hen in hun ontwikkeling. Jij draagt bij aan een prettige, harmonieuze en constructieve samenwerking tussen teams en andere afdelingen.

Functie eisen

  • HBO+ of HTS werk- en denkniveau, of Technische Bedrijfskunde;
  • Ervaring in een leidinggevende functie;
  • technische kennis en ervaring met productiemanagement (LEAN-Sigma);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Collegialiteit, flexibiliteit en de mogelijkheid om goed te plannen.

Rogier van Bloois

Bel ons


Functie:productiemanager
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Coöperatie Kraamconnect U.A. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Productie Manager Coöperatie Kraamconnect U.A. 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures