Vacature Persoonlijk Begeleider

Persoonlijk Begeleider in Noordwijkerhout

Persoonlijk Begeleider

Heb je ervaring in de gehandicaptenzorg en heb je affiniteit met onderwijs? Wij bieden een functie als persoonlijk begeleider op een groep binnen speciaal onderwijs, waar je kinderen met een ontwikkelachterstand een passende vorm van onderwijs biedt. Vind je het leuk om de ontwikkeling van kinderen te volgen en daarbij te kijken naar hoe een kind daarin kan groeien? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Waar ga je werken?

Raamwerk is een kleinschalige organisatie. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan circa 750 cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Je gaat werken binnen het cluster Jeugd en Gezin. Hier vallen diverse locaties onder, bijvoorbeeld het Kinderdienstencentrum de Honingraat in Noordwijkerhout en een aantal externe locaties. Een van deze externe locaties is groep Mint, gelegen op SO de Duinpieper, een school voor speciaal onderwijs voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Groep Mint is een onderwijszorggroep o.a. bedoeld voor leerlingen die toe zijn aan (voor)schoolse activiteiten met het perspectief om door te stromen naar een vorm van passend onderwijs.

Vacaturenummer

# 24-08

Aantal uur

16

Sluitingsdatum

1 maart 2024

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider bied je samen met de leerkracht vanuit SO de Duinpieper onderwijs aan de 9 kinderen tussen 4 en 8 jaar. Samen ben je verantwoordelijk voor de algehele ontwikkeling van het kind. Je observeert de kinderen en gezamenlijk met verschillende disciplines en ouders onderzoek je wat een passende uitstroom is voor het kind als ze na maximaal 2 jaar de groep verlaten. Dit doe je door ander andere:

 • Aanbieden van lessen in een schoolse setting
 • Ondersteuningsplannen opstellen, evalueren en bijstellen
 • Multidisciplinair overleg voeren met zowel het team vanuit Raamwerk als de Duinpieper
 • Voeren van oudergesprekken

Op de dagen dat je niet werkt is je collega PB'er aan het werk. Omdat je niet tegelijkertijd aanwezig bent is het belangrijk dat je goed met elkaar kunt afstemmen. Je werkdag begint om 08:00 uur. De kinderen worden om 15:00 uur opgehaald waarna jij de volgende dag voorbereid en tijd hebt voor administratief werk. Je werkt wisselend 2 of 3 dagen per week en de werktijden stem je in overleg af. Tijdens schoolvakanties ben je vrij.

In het kort

Kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand

Bieden van onderwijs en opstellen van ondersteuningsplannen

Multidisciplinair werken

Solliciteer direct

Wat breng je mee?

Je bent toegankelijk en zoekt verbinding met de ouders. Je bent duidelijk en respectvol in je communicatie en weet daarin wat je rol is. Je bent gericht op samenwerking waarbij je openstaat voor andere visies en denkwijzen. Je kunt goed reflecteren op eigen handelen. Je hebt affiniteit met onderwijs en je hebt een duidelijk idee over pedagogisch handelen. Je bent consequent en biedt structuur, staat stevig in je schoenen en je kunt relativeren. Verder ben je besluitvaardig, creatief en heb je incasseringsvermogen. Omdat er geregeld overleg plaatsvindt buiten schooltijden vraagt dit om enige flexibiliteit.

Daarnaast voldoe je aan het volgende:

 • Je hebt een diploma mbo 4 of hoger in de richting Zorg & Welzijn.
 • Je bent SKJ-geregistreerd, of je bent bereid het EVC-traject te volgen om SKJ-geregistreerd te kunnen worden.

Wat bieden wij?

 • Salaris tussen €2.766,- en €3.861,- per maand, op basis van 36 uur (FWG 45, cao gehandicaptenzorg).
 • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan.
 • Een contract van 16 uur per week. Je werkt wekelijks 18,5 uur. Dit is omdat de groep gelijktijdig met de schoolvakanties van SO de Duinpieper gesloten is. Je bent dus iedere schoolvakantie vrij.
 • Veel aan (interne) opleidingsmogelijkheden.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Bel voor informatie naar Lisette Beugelsdijk (Hoofd cluster Jeugd en Gezin) via of naar Corinne de Monyé (.o. cluster Jeugd en Gezin) via .

Werken bij Raamwerk maakt het verschil.

Solliciteer voor Persoonlijk Begeleider

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:persoonlijk begeleider
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2766 – 3861
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Persoonlijk Begeleider Het Raamwerk 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures