Vacature Personal Training

Personal Training in Lisse

Personal Training

Haal het maximale uit jezelf en bereik jouw persoonlijke fitnessdoelen met onze op maat gemaakte personal trainingssessies! Bij Boot en Broersen begrijpen we dat elke persoon uniek is, met verschillende behoeften en fysieke capaciteiten. Daarom hebben wij een personal trainer klaarstaan om je te begeleiden op jouw reis naar een sterkere, gezondere en fittere versie van jezelf.

Of je nu herstelt van een van een blessure, wilt werken aan je algemene conditie of specifieke fitnessdoelen wilt bereiken, onze trainer staat voor je klaar. Hij zal een op maat gemaakt trainingsplan ontwikkelen dat rekening houd met jouw individuele behoeften, beperkingen en mogelijkheden. Met onze personal trainingssessies zul je profiteren van persoonlijke aandacht, continue begeleiding en motiverende ondersteuning.

Onze trainer zal je uitdagen, je grenzen verleggen en je helpen de juiste technieken/houdingen onder de knie te krijgen om blessures te voorkomen. Of je nu behoefte hebt aan krachttraining, cardiovasculaire oefeningen, flexibiliteitstraining of een combinatie van alles, we hebben de expertise en de middelen om je te helpen slagen.

Een middel waarin wij bij de personal training zeker extra in uitblinken is de BIVA-meting : Je kunt een BIVA meting laten doen door werknemer van Boot en Broersen Fysiotherapie. Wel worden hier kosten voor in rekening gebracht. Dit is een medisch gevalideerde meting waarmee de lichaamssamenstelling snel en betrouwbaar gemeten kan worden. Onder andere krijg je inzicht in vocht, spiermassa, vetmassa en voedingstoestand. De meting helpt om een gericht trainingsschema op te stellen en advies te kunnen geven over de voedingstoestand van het lichaam.

Inhoud Personal training:

-Voedingsadviezen

-Trainingsschema op maat


Praktijk Boot en Broersen | Vivaldistraat 67a | 2162 AB Lisse | |Functie:personal training
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maatschap Boot-Broersen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Personal Training Maatschap Boot-Broersen 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures