Vacature Penningmeester

Penningmeester in Sassenheim

Heb je interesse in financiën en draag je Theater 't Onderdak een warm hart toe? Lees vooral even verder.


Theater 't Onderdak draait volledig op vrijwilligers, zij zetten zich stuk voor stuk in om ieder jaar een prachtig seizoen neer te zetten voor onze bezoekers. Per seizoen zijn er meer dan 35 voorstellingen, ongeveer 15 films en verhuren we onze theaterzaal. Je kunt je voorstellen dat dit ook de nodige financiële administratie met zich mee brengt. Als leid je dit in goede banen en houd je het bestuur op de hoogte van de financiële gezondheid van het theater.

Als ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Denk hierbij aan:

  • tijdig betalen en verwerken van facturen;
  • opstellen van borderellen en afrekening van voorstellingen;
  • opstellen, verwerken en verzenden van facturen;
  • opstellen van de begroting en het afronden van het boekjaar;
  • verwerken van de BTW-aangifte die ieder kwartaal gedaan moet worden (dit wordt gedaan in samenwerking met een administratiebureau);
  • daarnaast zit je in het dagelijks bestuur van het theater en ben je aanwezig bij de bestuursvergaderingen en vrijwilligersvergaderingen om de financiële situatie van het theater toe te lichten.

Lijkt het je leuk om deze taken op te pakken, neem dan contact op met de huidige , , om te kijken wat de mogelijkheden zijn.Functie:penningmeester
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Theater 't Onderdak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Penningmeester Stichting Theater ’t Onderdak 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures