Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | KDV Kinderdreef

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij sta jij als medewerker centraal.

Kagerdreef 72, Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | KDV Kinderdreef

clock

Over de locatie

Ons kinderdagverblijf Kinderdreef is een kleinschalig en knus kinderdagverblijf met 3 groepen aan de Kagerdreef in Sassenheim. In onze lichte, ruime en kleurrijk ingerichte lokalen is van alles te doen. Samen een boekje lezen? Dat kan in de knusse leeshoek. Boodschappen doen? Daar is de winkelhoek voor. Kokkerellen? Welkom in onze keuken. "Schipper mag ik overvaren?" Tuurlijk mag dat, spring maar in onze coole speelboot! Regen, sneeuw of zon: het liefst zijn we buiten. Voor die frisse neus en wat extra beweging. Daar wordt iedereen blij van! In onze grote tuin kunnen de kinderen elke dag iets anders doen. Spelen in de zandbak, op het klimrek of in het speelhuisje. Of lekker snoezelen in het sappige gras onder de groene bomen, zie jij ook die eenhoorn in de wolken? Pak maar vast de bolderkar want we gaan naar de kaasboerderij om nieuwe smaken te ontdekken. Leuk toch, al die stralende gezichtjes!

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou wanneer je bij aan de slag gaat

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures