Vacature Pedagogisch Medewerker Combi

Pedagogisch Medewerker Combi in Lisse

Pedagogisch medewerker combi

Verdeel jij graag je aandacht over kinderen in uiteenlopende leeftijdscategorieën? Heb jij graag afwisseling in je werk? En ben je 36 uur per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Voor ons kinderdagverblijf, onze tussen schoolse opvang en de BSO locatie aan de Achterweg in Lisse zijn we op zoek naar een bevlogen pedagogisch medewerker voor 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Jouw uren worden in overleg verdeeld.

Jouw werkplek

Je vindt ons kinderdagverblijf op een bijzonder mooie plek vlak bij het centrum van Lisse. Hier bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. We hebben een speciale babygroep, een peutergroep en een verticale groep. Hier leren de kinderen veel van elkaar. De baby's leren taal door te luisteren en kijken naar de kletsende peuters. De oudere kinderen leren van kleins af aan rekening te houden met jonge baby's. In hetzelfde pand vind je ook onze buitenschoolse opvang. Samen met de BSO en basisschool Kindercampus Joseph vormen wij een Integraal Kind Centrum.

Ons kinderdagverblijf is modern ingericht en heeft ruime binnen- en buitenruimtes. In een oase van rust kan je kind zich spelenderwijs ontwikkelen. Er zijn mooie speelplekken met divers spelmateriaal dat de kinderen uitdaagt in hun spel. Elke dag maken we de wereld een beetje groter. We werken daarnaast nauw samen met de kleuterklas van basisschool Kindercampus Joseph. Samen met hen doen we leuke activiteiten op het kleuterleerplein. Zo raken de peuters alvast gewend aan de kinderen en juf en zorgen we voor een soepele overgang naar de basisschool.

Na schooltijd is onze BSO dé plek waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar toffe dingen kunnen doen. Leren, spelen, sporten, plezier maken en ontspannen. Allemaal op één plek. wanneer school is afgelopen lopen kinderen binnen een paar minuten naar onze mooie BSO-ruimte, waar zij kunnen deelnemen aan uiteenlopende activiteiten. Sporten en bewegen in de gymzaal, lekker buitenspelen of gewoon even lekker niks doen. Niets moet, alles mag!

De binnen- en buitenruimtes lenen zich uitstekend voor eindeloos veel speelplezier. Binnen kunnen kinderen spelen in de bouwhoek, gymzaal en huishoek of een potje tafelvoetballen. Natuurlijk is er ook alle ruimte om rustig huiswerk te maken. Jouw collega's zorgen voor een afwisselend programma met gave activiteiten zoals toneel, freerunning, striptekenen, tennis en kunst. In de vakanties en op studiedagen bieden wij een alternatief vakantieprogramma aan. Dan trekken wij er graag op uit in de omgeving. Ravotten in het bos, een bezoek aan de boerderij of spelen in verschillende speeltuinen in de Bollenstreek. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Wij bieden jou

 • Een bruto maandloon o.b.v. 36 uur tussen de € 2.440,- en € 3.192, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een jaarcontract waarbij wij samen jouw uren bepalen;
 • Een fijne werkomgeving voorzien van alle faciliteiten en gezellige collega's;
 • Een organisatie waar aandacht en ontwikkeling centraal staan;
 • De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS kinderopvang en aan de slag te gaan met jouw talent;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent;
 • Een fietsplan;
 • 12,5% korting en voorrang op onze kinderopvang.

Ben jij...

 • In het bezit van een diploma waarmee je als pedagogisch medewerker in het kinderdagverblijf mag werken;
 • Beschikbaar voor 36 uur per week (urenverdeling in overleg);
 • In het bezit van een EHBO-diploma (pré);
 • Een enthousiasteling die er graag met de kinderen op uit gaat;
 • Goed in staat om de veilige en uitdagende omgeving te creëren, zodat ze zich goed kunnen blijven ontwikkelen;
 • Toe aan een nieuwe carrièrestap.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in de vacature pedagogisch medewerker? We nemen jou graag mee in de avonturen bij BLOS kinderopvang.

Bellen of appen mag naar onze recruiters Martyna: of : . Liever mailen?

Functie:pedagogisch medewerker combi
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2440 – 3192
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BLOS Kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Pedagogisch Medewerker Combi BLOS Kinderopvang 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures