Vacature Operator

Operator in Hillegom

Jij bent een ervaren operator met organisatorisch talent.

Over het werk

Jij gaat de productie realiseren met betrekking tot het snijden van polyether schuimproducten, zodat de orders volgens planning beschikbaar komen en voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen zoals gesteld door de klant. Daarnaast draag je zorg voor het naleven en handhaven van de veiligheidsvoorschriften. Je hebt kennis van werkorders, kan deze lezen en bent goed in het signaleren van stagnaties en kan hierop handelen. Je komt te werken binnen een informeel kantoor en jong team!

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan in dagdiensten
  • Een functie met uitzicht op vast dienstverband
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in een technische rol
  • Ervaring op de heftruck is een pre
  • Kennis van veiligheidssystemen
  • Je bent fysiek sterk

Over het bedrijf

Het bedrijf is een producent van hoogwaardige polyether schuimen en richt zich vanaf het moment van oprichting in 1951 met name op de bedding- en meubelindustrie. Ze produceren voornamelijk halffabricaten die elders weer verwerkt worden tot een volwaardig eindproduct. Je komt te werken binnen een informeel kantoor en jong team. Vanuit de vestiging in Hillegom werken elke dag 60 mensen om de klanten zo goed mogelijk te bedienen.Functie:Operator
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Hillegom via hillegom@luba.nl of 252522877. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/industrie-productie/operator-in-hillegom-363.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Operator Luba Uitzendbureau Hillegom 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures