Vacature Operator Afvul

Operator Afvul in Sassenheim

Als machineoperator op de afvulafdeling heb je een cruciale rol in het productieproces. Taken die je kunt verwachten:

  • Kwaliteitscontrole: Naast het controleren van aangevoerde producten, ben je ook verantwoordelijk voor het regelmatig controleren van de producten die van de lopende band komen. Dit is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit consistent hoog blijft en aan de vereiste normen voldoet.

  • Onderhoud van machines: Naast het instellen van machines, ben je wellicht ook verantwoordelijk voor het basis onderhoud ervan. Dit kan bijvoorbeeld het smeren van bewegende onderdelen, het vervangen van filters of het uitvoeren van kleine reparaties omvatten.

  • Veiligheid waarborgen: Je zorgt ervoor dat alle veiligheidsvoorschriften en -procedures worden nageleefd. Hierbij hoort ook het melden van eventuele veiligheidsrisico's of incidenten aan je leidinggevende.

Al deze werkzaamheden doe je in ploegendiensten. Deze ploegen hebben werktijden van 06:30 - 15:30 en van 15:30 - 00:30. Het werken in ploegendiensten kan uitdagend zijn, maar het biedt ook flexibiliteit.

Als je ambitie hebt om door te groeien, biedt het bedrijf je de mogelijkheid om een allround machineoperator te worden. Dit betekent dat je opgeleid wordt voor andere productielijnen, wat je werkweek diverser maakt en je expertise vergroot.Functie:Operator Afvul, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2824 – 2824
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Operator Afvul Olympia 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures