Vacature Operationeel Planner gezocht!

Operationeel Planner gezocht! in Lisserbroek

Over Dehaco

Dehaco B.V. is een innovatief bedrijf met een sterke marktpositie. Dehaco behoort in de Benelux tot de marktleiders op het gebied van asbestsaneringsproducten, hydraulische uitrustingsstukken en stofbeheersing voor de sloopsector. Wij zijn door heel Europa sterk vertegenwoordigd door ons uitgebreide dealernetwerk. Als een van de snelst groeiende bedrijven van ons land draaien wij op volle toeren en zijn wij om die reden voor verschillende afdelingen op zoek naar nieuwe collega’s. We hebben een jong en hecht team! Omdat ons planningsteam wel wat extra handjes kan gebruiken zijn wij op zoek naar nóg een Operationeel Planner. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging waarin jij eigenlijk in het hart van de organisatie komt te staan? Schroom dan niet om te solliciteren!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Operationeel Planner ben jij één van de speerpunten van het operationele team. Jij bent namelijk samen met jouw collega-planner verantwoordelijk voor een goede inrichting en uitvoering van de dagelijkse planning. Jullie zorgen er samen voor dat het team van monteurs en chauffeurs goed staat ingepland en iedereen weet wat ze die dag moeten doen. Loopt de planning iets anders dan verwacht? Geen probleem! Dan pas je deze aan en laat je de klant netjes weten dat er een wijziging heeft plaatsgevonden. Je houdt te allen tijde het overzicht en weet de rust te bewaren in drukke perioden, dan ben jij op je best! Naast dat jij zorgt voor een goede planning, ben jij ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. Dit betekent dat de bonnenstroom op orde is, afspraken worden gemaakt met de klant omtrent de status van hun machines, maar ook dat de spullen die gekeurd of gerepareerd moeten worden al klaar staan om door onze monteurs te worden aangepakt!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren planner, met goede planningsskils en uitstekend gevoel voor timemanagement! Je hebt technisch inzicht en kan daardoor goed inschatten hoe lang werkzaamheden gemiddeld duren. Je bent communicatief vaardig en weet de klant, leverancier of collega altijd netjes en vriendelijk te woord te staan. Daarnaast ben jij accuraat, ordelijk en kun jij je goed aanpassen wanneer de situatie hierom vraagt. Omdat jij in het hart van de organisatie opereert, ben je een echte teamspeler. Je hebt een MBO/HBO-werk en denkniveau. Daarnaast is het een pré als je de Duitse en Engelse taal beheerst. 

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris;
  • Leuke en uitdagende functie;
  • Een fijn en jong team;
  • Fijne werkomgeving binnen een innovatieve organisatie;
  • Super leuke uitjes met je collega's;
  • Ruimte voor ontwikkeling.

Ben jij geïnteresseerd geraakt na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct op deze functie! Mocht je nog vragen hebben over de functie of over de organisatie zelf dan kun je contact opnemen met Martin Meijvogel of Tara Doeswijk via 088-2020600 of hr@dehaco.nl. De sluitingsdatum van de vacature is 1 november 2023.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet gewenst.Functie:Operationeel Planner
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dehaco BV via hr@dehaco.nl of 31882020600. Of bezoek hun website https://www.dehaco.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Operationeel Planner gezocht! Dehaco BV 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures