Vacature Monteur

Monteur in Nieuw-Vennep

Vacature monteur

Ben jij een gedreven monteur die graag unieke fietsen van topkwaliteit bouwt en onderhoudt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden:
Bij Santos bouwen we de allerbeste fiets voor élke klant. Dat is dus zeker géén lopende-band-werk. Bij ons is geen dag hetzelfde, geen fiets hetzelfde. Je krijgt een volledig ingerichte werkplek met je eigen werkbank en je eigen gereedschap van topkwaliteit. Je bouwt een fiets in z'n geheel op, precies zoals we die samen met de klant bedacht hebben. Met de allermooiste onderdelen.

Wat jij biedt:
Je bent technisch goed onderlegd en houdt ervan om te schroeven. Je hebt ervaring in het monteren, bij voorkeur in de fietsbranche. Autobranche of machinebouw kan natuurlijk ook. Je bent gewend om zelfstandig te werken maar vindt het tegelijkertijd fijn om deel uit te maken van een team. Je werkt nauwkeurig en netjes. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. Het is fijn als je een fietsliefhebber bent en je je graag verdiept in de laatste ontwikkelingen.

Geïnteresseerd?
Reageer dan snel, want er is maar één plaats beschikbaar. Je mag je gegevens en motivatie gewoon even appen naar . Lekker praktisch, daar houden we wel van. Je kunt natuurlijk ook mailen naar . We nemen daarna snel contact met je op.

Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
Tel: +31 (0) 252 426 123
WhatsApp: +31 (0)252 823 291

Functie:monteur
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Santos via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Monteur Santos 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures