Vacature Microsoft Consultant

Microsoft Consultant in Hillegom

Microsoft Consultant

Dé expert

Als Microsoft Consultant ben jij dé technische expert.

Wat ga je doen?

Als Microsoft Consultant ben je een cruciale schakel in pre-sales activiteiten en offertebeantwoording. Je biedt oplossingen voor complexe IT-uitdagingen en begeleidt klanten bij de overgang naar moderne IT-omgevingen. Leidend in klantinteracties, vertaal je zakelijke behoeften naar Microsoft-oplossingen. Samen met consultant teams ontwikkel je architectuurplannen en transitieplannen voor een succesvolle implementatie.

Je hebt diepgaande kennis van Microsoft-technologieën zoals Office 365, Azure, Endpoint-beheer en Modern Workplace-concepten. Bovendien ben je bedreven in beveiligingsproducten, zoals Microsoft Defender, en netwerkoplossingen. Je voert soepel migraties uit van on-premises naar hybride en cloudoplossingen. Tijdens projecten betrek je de Servicedesk en Beheer-afdelingen om na implementatie een vlotte overgang naar operationeel beheer te waarborgen.

Als een specialist draag je bij aan je eigen ontwikkeling en de productontwikkeling binnen DUVAK om klanten altijd de beste Microsoft-oplossingen te bieden.

Wie ben jij?

Als Microsoft Consultant blink je uit in het helder communiceren van technische informatie en het verstrekken van advies aan klanten. Je hebt een sterke klantgerichte instelling en fungeert als een waardevolle gesprekspartner voor onze klanten. Je kunt naadloos schakelen tussen diverse complexe IT-omgevingen en voldoet aan de volgende vereisten:

 • Je hebt minstens vijf jaar ervaring met complexe IT-omgevingen en transities.
 • Je bent bedreven in het opstellen en implementeren van transitie- en transformatieplannen.
 • Je beschikt over uitgebreide kennis en praktijkervaring met Microsoft Cloud-oplossingen, waaronder Azure en Microsoft 365, en je hebt relevante certificeringen.
 • Ervaring met technologieën zoals Veeam, Watchguard, ESET en HPE is een pre.

Als je denkt dat je vaardigheden en ervaring niet volledig aansluiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met jou naar andere mogelijkheden binnen onze organisatie!

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een bruto maandsalaris dat past bij jouw kennis en ervaring, tussen de €3.500 - €5.350.
 • Pensioensregeling.
 • 30 vrije dagen.
 • Leaseauto
 • Gratis opleidingsmogelijkheden, want jij wil je toch ook certificeren?
 • Laptop van de zaak.
 • Dagelijks een gezonde en verzorgde lunch, betaald door DUVAK.
 • Pooltafel, race-simulatoren en tafelvoetbal.
 • Meerdere bedrijfsuitjes per jaar.

DUVAK

In een wereld waarin alles maar zo snel en flitsend mogelijk moet, weten wij dicht bij onszelf te blijven. Openheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar staan hierin centraal. Wij creëren een huiselijke sfeer binnen het bedrijf en op onze kantoren. Wij geloven erin dat professionals die voor DUVAK kiezen, daarom ook lange tijd DUVAKKER blijven. IT MUST WORK, en zo simpel moet het ook zijn, je wilt immers altijd en overal veilig bij je data en informatie kunnen. Samen met je collega's zorg je voor te gekke en innovatieve en bewezen IT-oplossingen.

Wil jij ook meer weten over onze producten en diensten? Klik hier voor onze corporate website!

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in het dragen van technische én zakelijke verantwoordelijkheid voor diverse klanten en projecten in de rol van Microsoft Consultant? Dan is deze positie wellicht perfect voor jou.

Aarzel niet om contact op te nemen met via of solliciteer hieronder. Binnen één werkdag zullen we contact met je opnemen. Tijdens een informeel gesprek maken we kennis en bespreken we de vele mogelijkheden die deze rol te bieden heeft

Neem contact met mij op!

Visser

Bel mij op:

Werken bij DUVAKFunctie:microsoft consultant
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5350
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Duvak Automatisering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Microsoft Consultant Duvak Automatisering 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures