Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst in Nieuw-Vennep

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte

Medewerker Technische Dienst

Intermail BV te Nieuw-Vennep is een toonaangevend print & mail bedrijf in Nederland. Vrijwel alle gepersonaliseerde direct mail op papier wordt door Intermail BV verzorgd. Of het nu om een eenvoudig briefje in een envelop gaat, of een zeer complex en gevoelig Uniform Pensioen Overzicht: het kan allemaal. Intermail BV heeft twee vestigingen in Nieuw-Vennep, met elk haar eigen expertise.

Allround in te zetten

Als Medewerker Technische Dienst voer je technische dan wel onderhoudswerkzaamheden uit aan onze productiemachines. Samen met je collega's zorg je ervoor dat er zo weinig als mogelijk storingen zijn en producties probleemloos verlopen. Tevens voer je technische (onderhouds)werkzaamheden uit aan hulpapparatuur, inventaris en de gebouwen. Je wordt allround ingezet, om zoveel als mogelijk te leren. In deze functie begin je onder de hoede van zeer ervaren collega's; met als doel om op termijn zelfstandig het hele takenpakket uit te voeren.

Vakbekwaam op startniveau

We verwachten van je dat je op startniveau vakbekwaam bent op het gebied van mechanische en onderhoudsaspecten van machines en hulpapparaten. Ook ben je bekend met de elektrische en (zoveel mogelijk) met de elektrotechnische aspecten van de diverse machines en apparaten. Je vindt kwaliteit belangrijk en kunt omgaan met tijdsdruk. Je hebt een technische opleiding afgerond op minimaal vmbo-niveau en je wilt in je toekomst investeren.

Dit bieden wij onze Medewerker Technische Dienst

Wij bieden een marktconform salaris en een enthousiast team met harde werkers, die je meenemen in alle aspecten van de techniek binnen onze organisatie. Doe je het op enig moment goed en heb je het naar je zin, dan zit een vast dienstverband er zeker in! Ben jij degene naar wie we op zoek zijn? Mail je cv inclusief een motivatie naar P& t.a.v. mevrouw .

Solliciteren?

Ben je de Medewerker Technische Dienst die wij zoeken? Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct.Functie:medewerker technische dienst
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intermail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Medewerker Technische Dienst Intermail 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures