Vacature Medewerker inkoop

Medewerker inkoop in Noordwijkerhout

Droom je van inkoop vol van interieurdesign? Dan is dit jouw kans! Sluit je aan bij ons avontuur en ontdek een wereld vol mogelijkheden!

Over het werk

Als inkoper ben je de spil in ons wereldwijde inkoopbeleid. Van Azië tot Europa, je staat midden in de actie. Coördineer soepel met leveranciers en diverse afdelingen, beheer bestellingen met precisie en speel een cruciale rol in het bewaken van onze voorraad. Met jouw passie voor werk en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij de teamplayer die onze supply chain naar nieuwe hoogten tilt. Klaar voor een dynamische omgeving waarin je voortdurend innoveert en bijdraagt aan projecten op het gebied van ICT en duurzaamheid? Word onderdeel van ons groeiende, ambitieuze bedrijf en help onze visie tot leven te brengen in al onze activiteiten!"

Wat wij bieden

  • Dagelijkse fruit, begin van de week een gezonde snack, donderdag een gezamenlijke lunch en vrijdag sluiten we af met een borrelplank;
  • Werken voor een premium en internationaal merk;
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën uit te werken in onze groeiende organisatie;
  • Een fijne, informele werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau 
  • Ervaring op gebied van Inkoop
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Bij ons zijn we wereldwijd uitgegroeid tot een van de meest bekende groothandels in luxe design meubelen, sfeer, decor en interieur. Onze ambitie is de beste en meest inspirerende sfeermaker ter wereld te blijven. Dit doen we samen met ruim 160 medewerkers, een magazijn van 35.000 m2, een showroom van 4.000 m2 en wereldwijd duizenden ingerichte hotels, restaurants en winkels. Om onze snel groeiende retailers dagelijks te ondersteunen, hebben we ook een vestiging en magazijn in de VS. De sfeer binnen het bedrijf is te omschrijven als informeel en transparant. Een platte, laagdrempelige organisatie met korte lijnen waardoor je veel ruimte krijgt om je ideeën en aanpak te bespreken. We hechten veel waarde aan gedrevenheid, ownership en no-nonsense mentaliteit!Functie:Medewerker inkoop
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2309 – 3132
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Noordwijk via noordwijk@luba.nl of 31713619236. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Medewerker inkoop Luba Uitzendbureau Noordwijk 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures