Vacature Manueeltherapeut

Manueeltherapeut in Lisse

Vacature voor Manueeltherapeut (20-36 uur p/w)

In onze praktijk, gevestigd in gezondheidscentrum Oranje Nassau te Lisse hebben wij een vacature voor een Manueeltherapeut voor 20-36 uur per week.

Over ons

Je werkt binnen de praktijk samen met verschillende specialisaties in de fysiotherapie, waaronder nog twee manueeltherapeuten, psychosomatisch fysiotherapeut, oncologiefysiotherapeuten en handtherapeuten. Er wordt nauw samengewerkt met de huisartsen en andere disciplines in ons gezondheidscentrum.

Wie wij zoeken

We zoeken een enthousiaste collega, die in staat is zelfstandig te werken maar er ook van houdt om in een team te werken. Een collega die ambitie heeft en zich kan en wil profileren op zijn of haar vakgebied. Iemand die bereid is om over de grenzen van zijn/haar eigen vak te kijken om samen te werken met andere disciplines en communicatief vaardig is.

Solliciteer

Ben jij de collega die ons leuke team wil komen versterken?

Mail dan je brief en CV t.a.v. - de Vroom of Dagmar Berkelaar naar:

Algera fysiotherapie
Nassaustraat 45
2161 RJ Lisse

Vacature voor Manueeltherapeut (20-36 uur p/w)Functie:manueeltherapeut
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Algera Fysiotherapie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Manueeltherapeut Algera Fysiotherapie 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures