Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Hillegom

Als logistiek medewerker bij de opdrachtgever vervul je een cruciale rol in het magazijn! Je bent de dynamische spil die zich vol enthousiasme stort op de ontvangst van goederen en ervoor zorgt dat alles op de perfecte plek belandt. Maar dat is nog niet alles: jij bent ook de held die de vrachtwagens laadt, of ze nu van het bedrijf zijn of van externe transporteurs. En laten we niet vergeten hoe jij als magazijnwonder ervoor zorgt dat alles spic en span blijft, want een opgeruimd magazijn is een gelukkig magazijn! Dit allen doe je met jouw team van 10 collega's. 

Wat deze baan nog fantastischer maakt, is dat je als logistiek medewerker werkt in een 5-ploegendienst. Dat betekent dat jij met jouw energie en toewijding gemiddeld 34 uur per week inzet. En hier komt het beste deel: na drie dagen vol passie en inzet, geniet je maar liefst twee dagen van welverdiende vrijheid. Werkplezier en vrije tijd in perfecte balans, dat is pas echt geweldig!Functie:Logistiek medewerker, Logistiek medewerker orderpicker
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3275 – 3275
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Logistiek medewerker Olympia 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures