Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Lisserbroek

Heb jij ervaring als logistiek medewerker en/of op de heftruck?

Over het werk

Als logistiek medewerker ga je voornamelijk aan de slag met het laden en lossen van plaatmateriaal. Je zorgt ervoor dat de platen ongeschonden in het magazijn terecht komen, zodat de productieafdeling er snel mee aan de slag kan gaan. Sommige platen zijn wat zwaarder, hiervoor gebruik je de heftruck. Ook zal jij eindproducten die gereedgemaakt zijn door de productie netjes en veilig verpakken zodat deze ook weer ongeschonden bij de eindklanten terecht komen. Jij helpt met het inladen van de vrachtwagens. 

In april dit jaar zal er een mooi nieuw systeem komen wat automatisch de voorraad kan beheren. Je moet de juiste platen op de juiste plek in de machine inladen en registreren in de computer, het is dus fijn dat jij wat ervaring hebt met het werken op een computer! 

Wat wij bieden

  • Een ontzettend creatieve werkplek met een gezellige werksfeer
  • Een baan bij een groeiend en innovatief bedrijf
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Leuke collega's 

Wat wij vragen

  • Jij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
  • Jij kan met een computer omgaan
  • Jij bent in het bezit van een heftruckcertificaat of je staat er open voor om deze via Luba te behalen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een totaalontzorger wat betreft houtbewerking. Zij bieden de gewenste kwaliteit en kunnen vrijwel iedere houtbewerking opdracht uitvoeren. Zelfs als de maatvoering afwijkt of niet-standaard detailleringen gevraagd worden, denkt dit bedrijf mee en realiseert het meest prachtige resultaat.Functie:Logistiek medewerker
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Hillegom via hillegom@luba.nl of 252522877. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/magazijn-logistiek/logistiek-medewerker-in-lisserbroek-8dn.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Logistiek medewerker Luba Uitzendbureau Hillegom 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures