Vacature Leraar Duits

Leraar Duits in Lisse

Reguliere vacature met uitzicht op vast

Deutsch, du auch? Breng dan jouw liefde voor de Duitse taal en cultuur over op mavo-, havo- en vwo-leerlingen. Met deze baan krijg je alle ruimte om samen met collega's nieuw lesmateriaal te ontwikkelen. Zo vernieuw je ons onderwijs én zet je het vak Duits op de kaart. Dat maakt jou en je collega's samen trots. Iedere dag weer.

Werken als docent Duits op het Fioretti College in Lisse? Dat is werken met enthousiaste en betrokken collega's én leerlingen. Wanneer je werkt en hoeveel uur? Dat bespreken we graag met jou. Parttime kan dus ook. Je werkt als docent Duits veel samen met je vakcollega's in de vakgroep Duits. Dit doe je in een apart schoolgebouw, het Paviljoen. Hier vind je alle lokalen waar les in moderne talen wordt gegeven.

Onderwijs vernieuwen

Samen met 5 andere docenten Duits krijg je veel ruimte om het onderwijs te vernieuwen zodat het goed aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen. Ook heb je regelmatig contact met andere collega's. Zij geven les in het hoofdgebouw. Samen helpen jullie elkaar, denken jullie met elkaar mee en organiseren jullie regelmatig leuke teamuitjes. Ongeveer iedere maand heb je een vergadering met een zogenoemde ontwikkelgroep. Bij deze groep met verschillende docenten staat ontwikkeling in het onderwijs voorop. Het overleg met de docenten Duits plannen jullie in onderling overleg zelf in. Het is iedere keer weer aan jullie hoeveel tijd jullie hiervoor nodig denken te hebben. Naast jouw werkzaamheden als vakdocent ben je ook actief in een andere rol. Bijvoorbeeld als mentor of als lid van een multidisciplinair ontwikkelteam. Vanuit deze rol verbeter je ons onderwijs en zet je het vak Duits nog beter op de kaart.

" Binnenkomen in deze vakgroep voelt als een warm bad. De sfeer is heel open, betrokken en positief. Doordat onze lokalen naast elkaar liggen, lopen we makkelijk bij elkaar binnen om te overleggen of elkaar te helpen. Het voelt goed om samen iets moois neer te zetten. " - Jouw toekomstige collega Birgit over haar werk als docent Duits op het Fioretti College in Lisse.

Unsere Schule, Ihre Schule

Lesgeven op een school waar geleerd, gelachen en samengewerkt wordt. Waar jij, ook als docent, jezelf mag zijn. En waar saamhorigheid en verbondenheid voorop staan. Dat is werken bij het Fioretti College in Lisse. Op onze middelbare school bieden we mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan. Samen met 156 docenten geef je les aan ruim 1500 leerlingen uit Lisse en omgeving. Bij onze leerlingen én onze medewerkers staan ontwikkeling en respectvol met elkaar omgaan voorop. Leerlingen en medewerkers werken écht met elkaar samen en dat zorgt voor een inspirerend klimaat. Samen streven we ernaar alle talenten van de leerlingen te ontplooien, op het gebied van schoolprestaties én op het terrein van toneel, sport, muziek, beeldende kunst en wetenschap. Samen zetten we mooie resultaten neer en dragen we bij aan de groei van onze leerlingen én die van onszelf.

Bist du…

  • een beginnend docent met een diploma leraar Duits of hiervoor lerend en denk je graag mee hoe we ons onderwijs aanbieden?
  • iemand die zich voor een lange periode aan onze school wil verbinden en het vak Duits op de kaart wil zetten?
  • iemand die de liefde voor de taal en cultuur kan overbrengen op onze leerlingen?

Dann erhalten Sie von uns...

  • Een salaris van € 3301,- tot € 5030,- (schaal LB van de cao Voortgezet Onderwijs) bruto per maand op basis van 40 uur.
  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten woon-werkverkeer.

Als nochmal: wir leben Deutsch, du auch?

Solliciteer dan vóór 12-02-2024 via onderstaande knop. Haben Sie zuerst Fragen? Over de functie of juist over de selectieprocedure? Neem gerust contact op met via of .

Functie:leraar duits
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fioretti Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Leraar Duits Fioretti Teylingen 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures