Vacature Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker in Sassenheim

Voor dit leuke bedrijf in Sassenheim dat actief is in het transport zijn we op zoek naar een medewerker klantenservice. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en zorgt ervoor dat klanten op de juiste manier geïnformeerd worden. Voornamelijk over de status van hun zending, maar ook beantwoord jij vragen en zorg jij dat alles administratief verwerkt word. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in een team kan werken. Je werkt namelijk vaak samen met de collega’s van de operationele afdeling, communicatie is daarom erg belangrijk. Daarnaast heb je verantwoordelijk voor het aannemen van de orders en dat verwerken in het transport managementsysteem. 

Je overige taken bestaan uit:

  • Dagelijks contact onderhouden met klanten en diverse logistieke dienstverleners;
  • Begeleiden van de operationele activiteiten ten behoeve van transportopdrachten;
  • Verzorgen van de bijbehorende logistieke administratie;
  • Regelmatig communiceren met de interne afdelingen.

Dit betreft een parttime of fulltime functie, tussen de 32 en 40 uur per week.Functie:Klantenservice medewerker, Medewerker Klantenservice
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2730 – 2730
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Klantenservice medewerker Olympia 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures