Vacature Keepertrainer

Keepertrainer in Nieuw-Vennep

Vrijwilliger keepertrainer bovenbouw

Voor de bovenbouw zijn we op zoek naar een keepertrainer die op woensdag avond van 19.30 tot 20.30 training kan geven aan een groep enthousiaste keepers en keepsters.
Een aantal van deze keepers geven het uur ervoor al training aan de onderbouw en verdienen het om zelf ook training te krijgen.
De trainingen worden vooraf gemaakt en via de app gedeeld met alle keepertrainers. Specifieke kennis van of ervaring in het keepen is meegenomen maar is geen absolute must. Als je een bal kan trappen en enthousiast bent helpen wij je op weg om keepertrainer te worden.
Ben je enthousiast en wil je de huidige trainers Henri en komen helpen neem dan contact op of ga gewoon even langs op woensdag en vraag naar Henri of Bernie. Natuurlijk ben je van harte welkom als je eens mee wilt lopen om zo te ervaren hoe het is om keepertraining te geven.Functie:keeperstrainer
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportvereniging Dios via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Keepertrainer Sportvereniging Dios 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures