Vacature Kapper

Kapper in Nieuw-Vennep

Colorspecialiste, Browbar, Leiding geven, een specialisme ontwikkelen of juist die allround topkapster zijn? Het kan allemaal bij Hairforce 1

Bij Hairforce 1 werk je in een team met gezellige en gedreven collega's. Je hebt goede doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en je traint in onze eigen academy.


Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ben je benieuw naar je mogelijkheden bij Hairforce 1? Volg je op dit moment de opleiding of wil je dat gaan doen en ben je opzoek naar een stage adres of werkplek waar we jou opleiden tot de professional die uitblinkt in zijn vak?

No problem! stuur gerust een open sollicitatie naar

Creatieve leergierige BBL-er

Is het kappersvak helemaal jouw ding en zoek je een fijne werkplek waar je het vak echt goed leert?

Bij Hairforce 1 werk je in een team met gezellige en gedreven collega's. We zijn een echt leerbedrijf dus heb je goede doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een prettige omgeving in onze salon in Hoofddorp, Nieuw-Vennep of in onze nieuwe salon in Heemstede.

Ben jij sociaal ingesteld en leergierig? Ambitieus, klantvriendelijk en creatief? Flexibel inzetbaar binnen onze ruime openingstijden?

Mail dan snel je sollicitatie met CV en motivatie naar

Creatieve ervaren part of full-time kapper m/v

Bij Hairforce 1 werk je in een team met gezellige en gedreven collega's. Je hebt goede doorgroeimogelijkheden en flexibele werktijden. Je werkt in een prettige omgeving in onze salon in Hoofddorp, Nieuw-Vennep of in Heemstede.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd naar je mogelijkheden bij Hairforce 1?

Mail dan snel je sollicitatie met CV en motivatie naar

HAIRFORCE 1 HOOFDDORP
Graftermeerstraat 35D
2131 AA Hoofddorp

HAIRFORCE 1 NIEUW-VENNEP
Venneperstraat 16
2151 AR Nieuw-Vennep

HAIRFORCE 1 HEEMSTEDE
Raadhuisstraat 87
2101 HE HeemstedeFunctie:kapper
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hair Force 1 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Kapper Hair Force 1 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures