Vacature Kantine-medewerkers

Kantine-medewerkers in Lisse

Kantine-medewerkers

Taak :
Bezetten van de bar in de kantine op de wedstrijddagen of na trainingen.


Bij de trainingen gaat het m.n. om de zaterdagmorgentraining (vanaf half 11-half 1), tijdens pupillentraining in de zomer op woensdagmiddag (tussen half 3 en half 5) of de dinsdagavond (na 8 uur).

Je staat nooit alleen, en er wordt bij evenementen altijd een indeling gemaakt waarbij je niet langer dan 3 uur wordt ingedeeld. Dit is een leuke en gezellige manier om iets voor de Spartaan te doen!

Inzet :
We hebben vrijwilligers, die elke 2 weken een dienst draaien, maar ook personen die elk kwartaal een keer aan de beurt komen. Met name voor de wedstrijden in de weekenden zijn extra mensen gewenst. De kantinegroep bestaat uit meer dan 50 personen, maar de laatste tijd zijn er na jaren een aantal vaste krachten gestopt. Het natuurlijke verloop vraagt om aanvulling.

De coördinator maakt driemaal per jaar een basisschema, waarbij je wensen kunt indienen, en als je onverhoopt toch moet afhaken.. kun je via de lijst van medewerkers altijd wel iemand vinden die met jou kan ruilen.

Informatie en aanmelden bij (. Kantinezaken) of gebruik het formulier hieronder:

Volg AV De Spartaan

AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine:

AV De Spartaan - Sportpark Ter Specke - Spekkelaan 8 - 2161 GH - Lisse
Telefoonnummer kantineFunctie:kantinemedewerker
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atletiekvereniging "De Spartaan" via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Kantine-medewerkers Atletiekvereniging “De Spartaan” 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures