Vacature Kandidaat Notaris (Junior)

Kandidaat Notaris (Junior) in Lisse

Als kandidaat-notaris ben je als juridisch adviseur op verschillende rechtsgebieden in het notariaat werkzaam ter ondersteuning van onze collega's. Wij vinden het belangrijk dat je je continu kunt blijven ontwikkelen. Als starter ben je direct betrokken bij verschillende dossiers en de uitdagende vraagstukken van onze cliënten, je wordt daarbij begeleid en gecoacht door ervaren (kandidaat)notarissen. Je hebt een klantgerichte instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt brede professionele interesses (meerdere rechtsgebieden).

Wat vinden wij belangrijk?

  • Een (bijna) afgeronde master notarieel recht.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent vakmatig gedreven en hebt oog voor kwaliteit
  • Je bent fulltime beschikbaar, maar parttime is ook bespreekbaar.

Wie zijn wij?

Notariskantoor Timmers is een modern en informeel kantoor midden in de Bollenstreek. Met 19 professionals hebben wij de missie om onze cliënten zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen bij belangrijke beslissingen in hun leven. We geven helder inzicht in de mogelijkheden die je hebt en de bijbehorende consequenties, want vaak zijn er meerdere wegen die naar de gewenste oplossing leiden. Die laten wij graag zien: creatief, vakkundig en gewoon in duidelijke taal.

Ons aanbod

Van ons mag je natuurlijk ook het een en ander verwachten. Je komt terecht in een gedreven team dat de liefde voor het vak met elkaar deelt. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken en je verder te ontwikkelen. En daarnaast natuurlijk:

  • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, relevante werkervaring en profiel.
  • Een moderne, informele en gezellige werkomgeving.
  • Uitdagende klanten en opdrachten.
  • Het mooiste uitzicht over de bollenvelden.

Enthousiast?

Herken je jezelf in het bovenstaande en ben je klaar voor deze uitdaging? Stuur je CV en motivatiebrief naar notaris Rob Timmers: .

Wil je meer weten over de functie of over ons kantoor? Neem dan ook contact op met notaris Rob Timmers. Dit kan ook telefonisch: of

Notariskantoor Timmers

Heereweg 21
2161 AC Lisse
Regio Duin en BollenstreekFunctie:kandidaat-notaris
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Notariskantoor Timmers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Kandidaat Notaris (Junior) Notariskantoor Timmers 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures