Vacature Junior Toezichthouder Groen

Junior Toezichthouder Groen in Hillegom

Opzichter groen 32- 40 uur

  • Openbare ruimte
  • Hillegom, Nederland

Wat bieden wij:


Salaris tussen € 2.966 en € 4.235 bruto per maand op basis van 40 uur.

Ruime reiskosten vergoeding.

Opleidingen en trainingen.

Plezierige werksfeer en leuke collega's.


Wie ben jij:


Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent gewend te werken in de openbare ruimt en ben je in staat om een team aan te sturen. Daarnaast weet je je team te motiveren en bij te sturen waar nodig. Veiligheid is belangrijk voor je, net als samenwerken.


  • Minimaal MBO4 afgerond in de richting van logistiek, groen of civiel.
  • Kennis van buitenplanten en bomen in de openbare ruimte.
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.
  • VOL-VCA of bereid dit te behalen.
  • In bezit van rijbewijs B(E).

Wat ga je doen:


Je stuurt een team van collega's aan die in de openbare ruimte werken, zoals beheer en onderhoud. Je team bestaat uit medewerkers in de buitenruimte, in totaal bestaan je team uit 18 medewerkers.

Je begeleid diverse projecten en processen waaronder de onkruid en veegbeheersing bij opdrachtgevers.

De dagelijkse planning maak je in overleg met de werkvoorbereiding. Ook overleg je met de opdrachtgevers, dan kunnen particulieren zijn maar ook de gemeente en de toezichthouders die daar werken.

Je werktijden liggen tussen 7:00 en 15:30, in de weekenden ben je vrij. Je werkt voornamelijk op kantoor, daarnaast ben je ook in de wijk te vinden.. Je hebt veel contact met interne collega's zoals je collega teamleiders, administratie en de werkvoorbereiders. Je zorgt voor een vlekkeloze bedrijfsvoering. De gehele operationele gang van zaken staat onder jouw leiding en toezicht en je rapporteert aan je manager.


Waar ga je werken:


Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw. We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen.


Functie:toezichthouder groen
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2966 – 4235
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Meerlanden Bedrijfsafval via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Junior Toezichthouder Groen De Meerlanden Bedrijfsafval 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures