Vacature Junior Operator

Junior Operator in Nieuw-Vennep

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte

Junior Operator

Intermail is al ruim 50 jaar een grote speler op het gebied van Direct Mailings. Met onze twee vestigingen in Nieuw-Vennep en diverse specialiteiten kunnen wij hoge kwaliteit leveren aan onze klanten. Wij regelen voor vele klanten het totale mailtraject vanaf de voorbereiding tot en met het ter post bezorgen. Kernactiviteiten zijn: bestandsverwerking, full color inkjet en laserprinting op rol en vellen, snijden/vouwen en couverteren tot en met formaat C4 van veelal geavanceerde documenten en het adresseren en (folie)verpakken van magazines, periodieken en tijdschriften. Intermail heeft een gezonde financiële basis en laat daarbij ook groei zien in omzet en productiemiddelen. Mede daardoor is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Nederlandse direct mail en transactiemail markt. Jaarlijks verwerkt Intermail voor klanten meer dan 200 miljoen mail pieces met een team van een kleine 70 mensen.

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een allround Junior Operator voor al onze productiemachines. Bij Intermail hebben we diverse sealstraten, couverteer-, vouw- en inktjetmachines die elk voor specifieke doeleinden gebruikt worden. De werkzaamheden die jij gaat verrichten, als Junior Operator, zijn met name het instellen en ombouwen van de machines zodat diverse mailingen verwerkt kunnen worden. Natuurlijk is er sprake van een gedegen inwerkperiode, waarin je alle kneepjes van het vak leert.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt liefde voor techniek (mechanica) en je hebt op dat vlak 2 rechterhanden;
 • Toegewijd aan kwaliteit, veiligheid en communicatie;
 • Je hebt gevoel voor papier;
 • Affiniteit met machines en de onderdelen;
 • Flexibiliteit en extra inzet in drukke perioden.

Wat bieden we jou?

 • We leiden je intern op tot Operator;
 • Je komt werken in een informeel team met leuke collega's;
 • Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben je de Junior Operator die wij zoeken? Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct. Neem dan gerust telefonisch contact op met : .Functie:operator
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intermail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Junior Operator Intermail 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures