Vacature Inkoper

Inkoper in Hillegom

Als inkoopmedewerker bij een transactiemail bedrijf ben je verantwoordelijk voor het inkopen van drukwerk, flyers, enveloppen etc. Een van je belangrijkste taken is het zelfstandig opstellen van offerteaanvragen. Je communiceert met leveranciers en zorgt ervoor dat ze volledig begrijpen wat er wordt gevraagd, wat resulteert in nauwkeurige offertes met de juiste afspraken. Naast het opstellen van offertes, ben je ook verantwoordelijk voor het opbouwen van duurzame relaties met leveranciers. Jij begrijpt het belang van samenwerken op de lange termijn en werkt nauw samen met leveranciers voor een langdurige samenwerking. Dit houdt bijvoorbeeld in het bespreken van leveringsvoorwaarden en prijzen, jij weet de juiste beslissingen voor het bedrijf te maken. Daarnaast houd jij alle voorraden bij en registreert dit ook in het systeem, je bent altijd op de hoogte wanneer er iets ingekocht moet worden! In jouw functie werk je samen met de verkoopmedewerkers en traffic managers.

Maar wat valt er nog meer onder jouw werkzaamheden:

  • Je zorgt voor de voortgangscontroles;
  • Je bepaalt de levertijden;
  • Je zorgt voor de briefings naar de andere afdelingen. (Traffic en Verkoop)

Jouw werkzaamheden en jouw proactieve houding zorgen voor een positief resultaat voor het bedrijf, wat je werk alleen maar leuker maakt! 

Alleen beschikbaar in de ochtenden? Reageer dan alsnog!Functie:Inkoper, Strategisch inkoper
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Inkoper Olympia 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures