Vacature Informatiemanager

Informatiemanager in Noordwijkerhout

Informatiemanager

Ben je geïnteresseerd in hoe werkprocessen zijn ingericht en ben je in staat deze te vertalen naar ICT-oplossingen? Kan jij een brug vormen tussen wat medewerkers nodig hebben en wat de ICT-mogelijkheden zijn?DanDan nodigen we je uit om te solliciteren om zo bij te dragen aan de digitale mogelijkheden binnen Raamwerk!

Waar ga je werken?

Raamwerk is een kleinschalige, cliëntgerichte organisatie met locaties in de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan circa 800 cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Je wordt aangestuurd door de en maakt deel uit van het team dat bestaat uit 8 collega's: 2 helpdeskmedewerkers en 4 applicatiebeheerders.Je gaat werken vanuit het centraal kantoor op de Hafakker in Noordwijkerhout.

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 23-76

Plaats

Noordwijkerhout

Locatie

ICT

Aantal uur

24 - 32

Sluitingsdatum

1 januari 2024

Wat ga je doen?

Als informatiemanager ben je de schakel tussen de afdelingen en ICT. Je verdiept je in processen binnen de organisatie en je haalt op waar behoefte ligt op het gebied van processen en informatievoorziening. Deze vertaal je door naar informatiebeleid en ICT-oplossingen, waarbij je soms bestaande processen opnieuw inricht. Je implementeert nieuwe oplossingen of werkwijzen, waarbij je de aansluiting maakt met ICT.Je werkt in de regel projectmatig. Soms draai je mee in grote projecten. Bij kleinere projecten werk je zelf in de rol van projectleider. Hierbij houd je de strategische doelen in het oog.

In het kort

Vertalen van werkprocessen en behoeften naar (informatie)beleid en ICT-oplossingen

Wat breng je mee?

Je bent analytisch sterk en goed in staat om nieuwe informatie in je op te nemen en deze effectief toe te passen in je werk. Je bent een toegankelijke en nieuwsgierige gesprekspartner en je weet goed de vertaling te maken van de behoefte naar ICT-oplossingen. Je werkt zelfstandig en gestructureerd. Je weet een heldere visie te vormen en daarin weet jij anderen mee te nemen. Je bent besluitvaardig en resultaatgericht. In conceptueel denken ben jij sterk: je kunt een idee in een groter of abstracter kader plaatsen en de grote lijnen in beeld houden.

Daarnaast voldoe je aan het volgende:

  • Je hebt een voltooide HBO in de informatiekunde, bedrijfskunde, informatica of vergelijkbare opleiding;
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 55 €3.217,= - €4.712,= bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan;
  • Mogelijkheid om 1 dag per week thuis te werken;
  • Veel (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Informatiemanager

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:informatiemanager
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4712 – 4712
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Informatiemanager Het Raamwerk 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures