Vacature Hulpmonteur

Hulpmonteur in Nieuw-Vennep

Ben jij leergierig en niet bang voor hoogtes? Lees snel verder en wie weet is deze vacature iets voor jou!

Over het werk

Jouw toekomstige werkgever zoekt een technisch aangelegd medewerker die graag wil leren. Als hulpmonteur ben je dagelijks bezig met het monteren van daken en/of muren. De grootte hiervan kan verschillen tussen het bedekken van het dak van een flat tot het dak van de RAI. Door middel van een kraan of hoogwerker ga je aan de slag. Wees niet bang! Alles wordt aangeleerd en voor dat je het weet ben jij specialist in het bedekken van daken en muren. Je start jouw dag om 06:15 op de zaak, waarna je samen met jouw team naar de werklocatie rijdt. Je sluit de dag rond 15:00 af samen met jouw collega's. 

Wat wij bieden

  • Gezellige collega's
  • Een mooie functie waar je een echt vak kan leren 
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Jij hebt technische affiniteit
  • Jij bent fysiek in orde en je hebt geen hoogtevrees
  • Het halen van een VCA is geen probleem voor jou
  • Je bent gemotiveerd en je houdt wel van een grapje

Over het bedrijf

Dit montagebedrijf is gespecialiseerd in dak- en gevelbekleding, daglichtconstructies en zonwerende gevelelementen. Binnen dit familiaire bedrijf ga je aan de slag met een kleine club collega's. Door heel Nederland pakken jullie klussen op en het komt weleens voor dat er in het buitenland gewerkt moet worden. Functie:Hulpmonteur
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Hillegom via hillegom@luba.nl of 252522877. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/techniek/hulpmonteur-in-nieuw-vennep?utm_campaign=google_jobs_apply&utm_source=google_jobs_apply&utm_medium=organic.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Hulpmonteur Luba Uitzendbureau Hillegom 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures