Vacature HR-Manager

HR-Manager in De Zilk

De Jong Kampeer & Recreatie

  • Over ons

Ben jij de enthousiaste en gedreven HR-manager die van operationeel tot strategisch HRM ons verder kan helpen bij het vormgeven en uitvoeren van goed personeelsbeleid? Dan zoeken wij jou.

Werk met waarde

Als HR-manager ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning, advisering en uitvoering van het HRM voor twee onafhankelijk opererende bedrijven in de mobiele recreatiebranche met totaal 100 medewerkers.

De functie

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor alles wat met HR te maken heeft binnen beide bedrijven. Het is dan ook een echte allround functie waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt. Je stelt bijvoorbeeld arbeidscontracten op, schrijft opleidingsplannen en beheert het ziekteverzuim.

Daarnaast komen er meer beleidsmatige zaken om de hoek kijken zoals het verbeteren van interne communicatie, het opzetten van een ontwikkelplan voor werkgever en werknemers, RI&E actueel houden, en periodiek een medewerkers-tevredenheidsonderzoek uitvoeren. Je ondersteunt de directie en de afdelingshoofden, maar staat ook klaar voor de medewerker. Kortom: een echte HR-professional.

Werken bij DE JONG Kampeer & Recreatie en Campolife

Beide bedrijven zijn aan elkaar verbonden op het gebied van inkoop en online verkoop van kampeerproducten onder de naam TEUN in samenwerking met nog vier andere kampeerbedrijven. Echter hebben DE JONG Kampeer & Recreatie en Campolife wel hun eigen visie en missie. Samen zoeken wij versterking op HRM gebied en menen met één medewerker voor beide bedrijven synergie te kunnen bereiken door van elkaar te leren en verschillen te overbruggen. Vooral op het gebied van opleiding en ontwikkeling zien wij kansen om zodoende kwaliteit onder het personeel beter te waarborgen en te verhogen. De functie zal afwisselend van karakter zijn en het werk wordt op twee locaties uitgevoerd. Thuiswerken is ook (deels) mogelijk.

Bedrijfspresentatie

Campolife en DE JONG Kampeer & Recreatie zijn beide toonaangevende bedrijven binnen de kampeerbranche waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De branche is volop in beweging en richt zich door het innovatief bezig zijn met technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers tot een jonger publiek.

Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men ook op stap met luxe kampeermiddelen, voorzien van de meest geavanceerde technische apparatuur. Beide bedrijven richten zich, naast de verkoop van caravans en campers, ook op onderhoud en reparatie en ook het monteren van de meest geavanceerde technische apparatuur op deze kampeermiddelen.

Bedrijfscultuur

Bij beide bedrijven werken mensen met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte. We werken als team om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door de werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Wie zoeken wij?

  • Een HR-professional met een afgeronde hbo-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring waarvan minimaal 3 jaar relevant in de richting van HR;
  • Je staat stevig in je schoenen en je durft mensen op ieder niveau aan te spreken vanuit jouw HR-expertise;
  • Je kunt anderen motiveren en enthousiasmeren;
  • Je bent flexibel om met het seizoen en de pieken mee te kunnen draaien.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en vrije functie waarin je een belangrijke ondersteuning bent voor het management van twee onafhankelijk opererende bedrijven. Marktconform salaris en voorwaarden conform de CAO voor Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf. De vrijheid om deze nieuwe functie naar eigen inzicht vorm te geven. Een leuke branche om in te werken die volop in ontwikkeling is.

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan?

Functie:hr manager
Startdatum:24-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kampeercentrum De Jong via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. HR-Manager Kampeercentrum De Jong 24-12-2023

Bekijk ook andere vacatures